افغانستان، سومین کشور مرگبار برای خبرنگاران
در حالی که حملات علیه کارکنان رسانهای در افغانستان افزایش یافته است سازمان گزارشگران بدون مرز، افغانستان را سومین کشور مرگبار جهان برای خبرنگاران اعلام کرد.

به گزارش شانا به نقل از تسنیم؛ سازمان گزارشگران بدون مرز اعلام کرد که در سال ۲۰۲۰ میلادی ۵۰ خبرنگار در سراسر جهان کشته شدهاند که افغانستان با ثبت ۵ مورد جان باختن خبرنگاران پس از مکزیک و عراق سومین کشور مرگبار جهان برای خبرنگاران است.
گزارش میافزاید که در سال جاری میلادی ۷ خبرنگار در حال پوشش اعتراضات کشته شدند که ۴ مورد آن در عراق، ۲ مورد در نیجریه و یک مورد نیز در کلمبیا بوده است.
براساس این گزارش از مجموع ۵۰ خبرنگار (۴۸ مرد و ۲ زن)، ۴۲ نفر یعنی ۸۴ درصد خبرنگاران به طور عمدی هدف قرار گرفتند و ۸ نفر دیگر (۱۶ درصد) آنها در جریان گزارشدهی کشته شدند.
سازمان گزارشگران بدون مرز در حالی شمار خبرنگاران کشته شده در افغانستان را ۵ نفر اعلام کرده است که براساس آمارهای داخلی در سال جاری در افغانستان ۱۲ خبرنگار و کارمند رسانهای در نتیجه حملات هدفمند جان باختند.