نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بر بنیاد آمار وزارت کار و امور اجتماعی، حدود ۶۰۰هزار زن بیوه در افغانستان زندگی میکند که در حال حاضر اکثر آنان با آزمونهای زیادی مواجه هستند. به گزارش شانا به نقل از صدای آمریکا، روز یکشنبه ۲۳ جون برابر است به روز بینالمللی بیوه زنان که در برخی از کشورها از این روز گرامیداشت […]
بر بنیاد آمار وزارت کار و امور اجتماعی، حدود ۶۰۰هزار زن بیوه در افغانستان زندگی میکند که در حال حاضر اکثر آنان با آزمونهای زیادی مواجه هستند.
به گزارش شانا به نقل از صدای آمریکا، روز یکشنبه ۲۳ جون برابر است به روز بینالمللی بیوه زنان که در برخی از کشورها از این روز گرامیداشت به عمل میآید.
افغانستان از کشورهایی است که به علت جنگ و ادامه خشونتها شمار قابل ملاحظۀ زنان بیوه را دارد.
شرینتاج، بیوه زن ۵۵ ساله که باشنده ولایت کندز است به صدای امریکا گفت که پنچ کودکش را با «مشکلات زیاد» پرورش کرده است.
شیرین تاج گفت که پس از مرگ شوهرش در یکی از مکاتب در ولسوالی امام صاحب ولایت کندز به عنوان معلم به تعلیم و تربیه کودکان پرداخت و از همین طریق امرار معیشت میکند.
خانم تاج افزود: «با استفاده از معاش معلمی کودکانم را بزرگ کردم و حالا هیچ چیزی به شمول زمین، سرای و دکان ندارم. فقط همین معاشم است که با اولادهایم خرج و مصرف میکنم که حالا با بسیار مشکلات زیاد مواجه هستم.»
عبدالفتاح عشرت احمدزی، سخنگوی وزارت کار و امور اجتماعی روز یکشنبه ۲۳ جون (۲سرطان) به صدای امریکا گفت با انکه تلاشها برای کمک به زنان بیوه و خانوادههای آنان توسط دولت انجام شده اما هنوز هم بسیاری از بیوه زنان در افغانستان از این کمکها محرومند.
آقای احمدزی افزود که این وزارت یک سروی تازه را برای آمار دقیق زنان بیوه در افغانستان آغاز کرده است.
او همچنین افزود: «بیشتر این زنان در افغانستان شوهرانشان را در جریان جنگ، انفجارها، خشونتها و برخی از موارد دیگر به شمول مرگ طبیعی از دست دادهاند.»
بر بنیاد یک سروی رسمی که در سال ۲۰۱۵ میلادی انجام شده، در افغانستان حدود ۶۰۰هزار زن، بیوه است.
در این اثر برجسته از نظریه روابط بینالملل، که اولین بار در سال ۱۹۵۹ منتشر شد، محقق برجسته واقعگرا، کنت ان. والتز، تحلیلی بنیادی از ماهیت تضاد بین دولتها ارائه میکند. او آثار فیلسوفان سیاسی کلاسیک مانند سنت آگوستین، هابز، کانت، و روسو، و روان شناسان و انسان شناسان مدرن را بررسی می کند تا […]
وقتی در ۸ اکتبر ۲۰۲۳ تنها یک روز پس از شروع درگیری میان اسرائیل و حماس، حزبالله لبنان «تبادل آتش» با اسرائیل را در دستورکار خود قرار داد، تحول جدیدی در جنگ رقم خورد. هدف اصلی حزبالله «اثرگذاری بر جنگ در غزه» و کاهش تمرکز ارتش اسرائیل بر نوارغزه بود. حزبالله در همان ساعتهای اولیه […]
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
دیدگاه بسته شده است.