وزیر صحت: به نقطه اوج شیوع ویروس کرونا رسیدهایم

به گزارش شانا به نقل از آناتولی؛ دکتر احمدجواد عثمانی، سرپرست و نامزدوزیر صحت/ بهداشت افغانستان دیروز یکشنبه طی یک نشست مجازی با مسئولان نمایندگی اتحادیه اروپا در سازمان همکاری اقتصادی «اکو» اظهار داشت: «شیوع ویروس کرونا در افغانستان به نقطه اوج خود رسیده است.»
وی افزود: «قرار است یک ارزیابی عمومی در ۳۴ ولایت کشور درباره آمار مبتلایان به کووید-۱۹ صورت گیرد تا تدابیر بیشتر اتخاذ شود.»
عثمانی از راهاندازی سیستمهای اکسیژنساز و ذخیره اکسیژن در بیمارستانهای کابل و اتخاذ تدابیر برای جلوگیری از موج دوم ویروس کرونا در افغانستان خبر داد.»
وی از اتحادیه اروپا خواست با حمایت نهادهای ذیربط در راستای نصب دستگاه تولید اکسیژن در بیمارستانها و تجهیزات و نیازهای پزشکی همکاری کند.
وزیر بهدشت عمومی افغانستان تاکید کرد که افغانستان بر مبارزه با فساد اداری در بخش بهداشت متعهد بوده و کاهش فساد در این بخش از اولویتهای آنهاست.