آتش‌بس موقت طالبان و پاکستان به مناسبت عید فطر

به درخواست کشورهای عربی، طالبان و پاکستان حملات نظامی را موقتاً متوقف کرده‌اند اما هشدار پاسخ فوری داده‌اند.

به درخواست کشورهای عربی، طالبان و پاکستان حملات نظامی را موقتاً متوقف کرده‌اند اما هشدار پاسخ فوری داده‌اند.

طالبان و پاکستان اعلام کردند که به مناسبت عید فطر، حملات نظامی علیه یکدیگر را به صورت موقت متوقف می‌کنند. این تصمیم بنا به درخواست عربستان سعودی، قطر و ترکیه اتخاذ شده است.

ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی طالبان و عطاءالله تارر، وزیر اطلاعات پاکستان این خبر را تأیید کرده‌اند. با وجود این، هر دو طرف هشدار داده‌اند که در صورت هدف قرار گرفتن، بی‌درنگ پاسخ خواهند داد.

درگیری‌های اخیر میان طالبان و پاکستان حدود سه هفته ادامه داشته و نگرانی‌های گسترده‌ای را در منطقه ایجاد کرده است. کشورهای مختلف منطقه بارها از دو طرف خواسته‌اند که تنش‌ها را کاهش دهند.

تأکید اصلی این کشورها بر حل مشکلات از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی است.