برلین میزبان کنفرانس همبستگی زنان

هدا خموش، فعال حقوق بشر و بنیان‌گذار جنبش زنان عدالت‌خواه، از برگزاری کنفرانس «آزادی زنان» در روزهای ۹ و ۱۰ نوامبر در برلین خبر داده است. به گفته او، این نشست با هدف گسترش همبستگی زنان و تقویت مبارزه مشترک برای آزادی، برابری، عدالت و کرامت انسانی برگزار می‌شود.

هدا خموش، فعال حقوق بشر و بنیان‌گذار جنبش زنان عدالت‌خواه، از برگزاری کنفرانس «آزادی زنان» با حضور فعالان زن در شهر برلین آلمان خبر داده است.

خموش در پیامی اعلام کرده است که این کنفرانس روزهای ۹ و ۱۰ نوامبر برگزار می‌شود و هدف آن گسترش همبستگی و اتحاد زنان دو کشور و رساندن صدای زنان مبارز به جامعه جهانی است.

او که خود را عضو کمپین «اتحاد علیه آپارتاید جنسیتی» معرفی می‌کند، گفته است ایجاد این پلتفرم مشترک با هدف مبارزه علیه آپارتاید جنسیتی، نابرابری، حذف زنان و ساختارهای مردسالار شکل گرفته است.

به گفته خموش، این کنفرانس فرصتی برای نشان‌دادن تداوم مبارزه زنان برای آزادی، برابری، عدالت و کرامت انسانی است.

خموش همچنین از فعالان حقوق زنان، نهادهای مدنی و حامیان برابری خواسته است با این کارزار همراه شوند و فعالیت‌های کنفرانس را دنبال کنند. او اتحاد و همبستگی زنان را عاملی مهم برای تقویت مبارزات مشترک و تاثیرگذاری بر آینده کشورهایشان دانسته است.

برگزاری این کنفرانس در شرایطی اعلام شده است که زنان افغانستان پس از بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱ با محدودیت‌های گسترده در زمینه آموزش، کار، مشارکت اجتماعی و حضور در عرصه عمومی روبه‌رو هستند.

با این حال، برگزارکنندگان تاکنون جزئیاتی درباره فهرست شرکت‌کنندگان، برنامه‌های مشخص کنفرانس و نهادهای برگزارکننده منتشر نکرده‌اند. اعلام این اطلاعات می‌تواند ابعاد و اهداف عملی این نشست را روشن‌تر کند.

📢 وقتی صدای افغانستان خاموش شود، تاریخ خاموش می‌ماند…

خبرگزاری شانا؛ صدای افغانستان

ما را دنبال کنید:

نویسنده مطلب
نرگس عزیزی
نرگس عزیزی خبرنگار، عکاس

نرگس عزیزی عکاس خبری است که تحصیلات دانشگاهی خود را در مقطع لیسانس از دانشگاه رنا به پایان رسانده است. او در سال‌های اخیر، همچون بسیاری دیگر از هم‌وطنانش، ناگزیر…

ادامه بیوگرافی و مطالب نویسنده
هم‌رسانی این خبر: تلگرام واتس‌اپ فیسبوک ایکس
این مطلب را می‌پسندید؟ با پسند شما در «انتخاب مخاطبان» دیده می‌شود.
خبرها را زودتر از همه در تلگرام بخوانیدکانال رسمی خبرگزاری شانا؛ خبر فوری، گزارش و روایت مردمعضویت در کانال