پناهجویان افغانستانی در آلمان با اخراج اجباری و افزایش خشونت روبرو هستند

در حالی که آلمان یکی از مقصدهای اصلی پناهجویان افغانستانی در اروپا محسوب می‌شود، اخراج اجباری از این کشور افزایش یافته و دولت برلین به استفاده از خشونت در این روند متهم شده است. به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از تسنیم؛ پناهجویان افغانستانی در آلمان با اخراج اجباری و افزایش خشونت روبرو هستند. آلمان […]

در حالی که آلمان یکی از مقصدهای اصلی پناهجویان افغانستانی در اروپا محسوب می‌شود، اخراج اجباری از این کشور افزایش یافته و دولت برلین به استفاده از خشونت در این روند متهم شده است.

به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از تسنیم؛ پناهجویان افغانستانی در آلمان با اخراج اجباری و افزایش خشونت روبرو هستند.

آلمان یکی از مقصدهای اصلی پناهجویان افغانستانی در بین کشورهای اروپایی محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر بیش از ۱۵۰هزار پناهجوی افغانستانی در این کشور پناهنده شدند.

این در حالی است که تدابیر دولت آلمان برای مقابله با پناهجویان تشدید شده است. این کشور در سال ۲۰۱۷ حدود ۲۴هزار پناهجو را که شامل پناهجویان افغانستانی نیز می‌شدند، از این کشور اخراج کرده است.

این کشور در سال ۲۰۱۸ حدود ۲۳هزار و ۶۰۰ پناهجو را اخراج کرد و برای سال ۲۰۱۹ نیز رقم مشابهی پیش‌بینی شده است؛ البته از شروع سال جاری تاکنون حدود ۱۱هزار و ۴۹۶ پناهجو از این کشور به‌صورت اجباری رانده شده‌اند.

در کنار اخراج اجباری پناهجویان، استفاده از دستبند و پابند و به کارگیری خشونت از موضوعاتی هستند که نگرانی‌ها درباره برخورد نامناسب دولت آلمان با پناهجویان را برانگیخته است.

«اولایپکه» نماینده احزاب چپ در پارلمان فدرال آلمان برخورد دولت این کشور با پناهجویان را غیرقابل تحمل عنوان کرده است؛ به گفته او همواره گزارش‌های تکان‌دهنده‌ای از روند خشونت‌آمیز اخراج پناهجویان به دست می‌آید.

وی اظهار داشت: دولت آلمان در برابر ناامیدی این افراد به‌طور بی‌رحمانه و خشونت‌باری عمل می‌کند تا پناهجویان را برخلاف میل آنها به‌صورت اجباری اخراج کنند؛ آنها در شرایط بسیار بدی به کشورهای مبدأ برگردانده می‌شوند.

«برند میسوویچ» مسئول بخش حقوقی مؤسسه حمایت از پناهجویان موسوم به «پرازول» به «دویچه وله» گفت: مقامات اجرای قانون که پناهجویان را می‌یابند و به‌منظور اخراج بازداشت می‌کنند، آنها را به فرودگاه می‌برند و در روند اخراجشان از زور و خشونت استفاده می‌کنند.

این در حالی است که خشونت مأموران قانون در آلمان در برخورد با پناهجویان نگرانی‌هایی را نیز درباره هزاران پناهجوی افغانستانی که در این کشور درخواست پناهندگی داده‌اند، نیز افزایش داده است.

چند ماه پیش کمیته ضدشکنجه اتحادیه اروپا از آلمان خواسته بود تا بکارگیری از زور و خشونت را در روند اخراج پناهجویان از این کشور متوقف کند.