نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
جمیل جان کوچای، نویسنده افغانستانی ساکن آمریکا، برای مجموعه داستان «جنزدگی حاجی هوتک» برنده جایزه ادبی اسپن وردز ۲۰۲۳ شد. این جایزه سالانه به اثر داستانی تأثیرگذاری که بر موضوع مهم معاصری، نور تابانده و قدرت دگرگونکننده ادبیات در اندیشه و فرهنگ را نشان میدهد، اعطا میشود.
به گزارش شانا به نقل از ایبنا به نقل از لایبرری ژورنال؛ کتاب کوچای که جولای گذشته منتشر شد، داستانهایی از افغانستانیهای ساکن این کشور و آمریکا را روایت میکند.
هیئت داوران جایزه از کوچای به دلیل «مجموعه داستان متهورانه» تمجید کردند. بر اساس اعلام هیئت داوران، «داستان زندگیهای از دست رفته و بازپسگرفتهشده در سایه سالهای جنگ علیه تروریسم- که در این کتاب آمده – به همان اندازه که غیرممکن به نظر میرسد، خواندنی و شگفتانگیز است.»
جمیل جان کوچای با کتاب «جنزدگی حاجی هوتک» در رقابت با آثار و نویسندگان زیر به عنوان برنده امسال انتخاب شد: «وقتی خواهر بودیم» نوشته فاطمه اصغر، «اگر من بیشتر از تو دوام بیاورم» اثر جاناتان اسکوفری، «این میتواند متفاوت باشد» اثر سارا تانکام ماتیوس، «شهر بابل» نوشته الخاندرو وارلا، «آخرین مرد سفیدپوست» نوشته محسن حمید، «گلوری» نوشته ناویولت بولاوایو، «چطور در یک لیوان آب غرق نشویم» اثر انجی کروز، «آخرین تمرد مشکوک» نوشته لادی هوبارد، «پرنده هری سیلورستر» اثر چینلو اوکپارانتا، «ممفیس» نوشته تارا استرینگفلو، «فراخوانی برای رقص پتویی» نوشته اسکار هوکیه، «آنچه به مانتیکور خوراندیم» نوشته تالیا لاسخمی کولوری و «پیامدها» اثر مانوئل مونوز.
جایزه ادبی ۳۵ هزار دلاری اسپن وردز در سال ۲۰۱۸ از سوی موسسه اسپن پایهگذاری و اهدا شد. تایاری جونز برای «ازدواج آمریکایی»، کریستی لفتری برای «زنبوردار حلب» و لوئیز اردریچ برای «نگهبان شب» از جمله برندگان پیشین این جایزه هستند.
دکتر اردکانی بازنشسته گروه فلسفه دانشگاه تهران و رئیس فرهنگستان علوم ایران است و بیش از چهل سال است که در بخش فلسفه تدریس میکند. معروف به طرفداری از هایدیگر است؛ او دلیل این طرفداری را اینگونه بیان میکند «من اگر به هایدگر اهمیت میدهم، از آن جهت است که او ما را با عالمی […]
به یاد دارم، هنوز چهار سال بیشتر نداشتم که پدرم عقب پردهای فرسوده رفت – تا من صدایش را نشنونم – به مادرم گفت: امروز نتوانستم کار کنم! مادرم گفت: کودک گرسنه نمیتواند دو روز گرسنگی پشتسرهم را تحمل کند.
به گزارش شانا به نقل از طلوعنیوز؛ رئیس این کتابخانه میافزاید که قدمت شماری از کتابها به صد سال میرسد و کتاب «چتراز» یکی از قدیمیترین آنها است. آقای حنیف میگوید که این کتابخانه «تقریبا در سال ۱۳۴۳ در دوره پادشاهی ظاهر شاه بنیاد نهاد شده است.» در همین حال، مسئولان کتابخانه عمومی میگویند که […]
تفکر انتقادی مهارتی است که همه ما به آن نیاز داریم. نقدپذیری و نقادبودن در جامعه ما چالشبرانگیز است و خواندن کتاب برای پرورش تفکر انتقادی تأثیر بسزایی دارد. بنابراین تصمیم گرفتیم شما را با کتابهایی آشنا کنیم که بتوانید با کمک آنها این مهارت را هم در خودتان تقویت کنید و هم در اطرافیانتان. مخاطبان کتابهای تفکر انتقادی کسانی هستند که مایلاند دنیا را بهتر بشناسند و با بقیه در صلح زندگی کنند. کیفیت زندگی برای این افراد مهم است و در پی کشف چرایی مسائل مختلف هستند. اگر شما هم در پی کشف حقایق هستید و بهبود کیفیت زندگی برایتان ملاکی مهم است، معرفی کتاب امروز برای شماست تا با ۱۰ کتاب برای پرورش تفکر انتقادی از بهترینها آشنا شوید.
دیدگاه بسته شده است.