نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سید حسین عالمی بلخی، وزیر مهاجرین و عودتکنندگان میگوید: سازمان بینالمللی مهاجرت (IOM) درباره پول مصرفشده برای بازگشتکنندگان وهمچنین میزان ایجاد کار و اشتغال برای آنها به حکومت افغانستان گزارش دهد.
به گزارش شانا به نقل از روزنامه راه مدنیت؛ وزارت مهاجرین و عودتکنندگان امروز (پنجشنبه ۵سرطان) با انتشار اعلامیهیی گفته است که سید حسین عالمی بلخی در یک کنفرانس ویدیویی با رییس عمومی دفتر سازمان بینالمللی مهاجرت درباره برنامههای اشتعالزایی برای بازگشتکنندگان بهویژه برنامه «رادا» بحث و گفتوگو کرده است.
«رادا» برنامهیی است که برای ادغام پایدار و اشتغالزایی برای بازگشتکنندگان توسط سازمان بینالمللی مهاجرت روی دست گرفته شده و این برنامه با نظارت و همکاری مشترک وزارت مهاجرین و اتحادیه اروپا تطبیق میشود.
در این کنفرانس ویدیویی، آقای بلخی گفته است که براساس تفاهمنامهٔ مشترک، پروژه رادا در افغانستان با رهبری وزارت مهاجرین عملی میشود و نقش رهبری و نظارتی وزارت در برنامه رادا باید مشخص باشد.
به گفتهٔ سید حسین عالمی بلخی، پروژههای کوچک اشتغالزایی برای کاریابی بازگشتکنندگان در برنامه رادا از موثریت کافی برخوردار نیست و مشکل اساسی بازگشتکنندگان را حل نمیتواند.
وزیر مهاجرین و عودتکنندگان افزود: «نیاز است تا ادارهٔ (آیاوام) ازاینکه در برابر پول مصرفشده به چه تعداد افراد بازگشتکننده، کار و شغل دایمی ایجاد کرده، گزارش دهد و برای بهبود وضع موجود، طرح مشخص و عملی به وزارت ارایه کند.»
او تصریح کرد که برای بهبود وضعیت بازگشتکنندگان، باید در سطح تخنیکی و رهبری هماهنگی بیشتر میان دو اداره به وجود آید؛ در غیر این صورت باید تعریف جدیدی از پروژههای رادا صورت گیرد.
در همین حال سازمان بینالمللی مهاجرت نیز وعده داده است که در راستای بهبود وضعیت بازگشتکنندگان همکاری کند.
رییس این سازمان، متعهد شده است که در آیندهٔ نزدیک، نشستهای کمیتههای تخنیکی و رهبری را درباره تطبیق پروژه رادا، برگزار کند و گزارشی را درباره مئثریت این پروژه، به حکومت افغانستان ارایه کند.
فاطمه فاطر، فعال حقوق زنان، طی نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل، از وضعیت دشوار پناهندگان افغانستانی در ایران و نیاز فوری به افزایش سهمیه انتقال آنها به کشورهای امن سخن گفت. فاطمه فاطر، فعال جامعه مدنی و حقوق زنان، با ارسال نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، […]
بانو مریم محمدی، نویسنده و فعال حقوق مهاجران، در این داستان کوتاه، روایتی تکاندهنده از زندگی پناهندگان را به تصویر میکشد. این داستان که بر اساس مشاهدات عینی نویسنده شکل گرفته، عمق رنج و تبعیض را به مخاطب نشان میدهد. رحیم وقتی از سر ساختمان برگشت، هنوز لباس کارش را عوض نکرده بود که فریاد […]
دولت ترامپ در حال بررسی طرحی است که ورود شهروندان ۴۳ کشور، از جمله افغانستان، به ایالات متحده را محدود یا ممنوع کند. این اقدام میتواند تأثیرات گستردهای بر مهاجرت و روابط بینالمللی داشته باشد. رسانههای آمریکایی گزارش دادهاند که دولت ترامپ در حال بررسی اعمال محدودیتهای گسترده سفر برای شهروندان ۴۳ کشور است. این […]
در حالی که افغانستان تحت حاکمیت طالبان با بحرانهای پیچیده اقتصادی، اجتماعی و امنیتی دست و پنجه نرم میکند، مقامهای این گروه، تبلیغات منفی را عامل اصلی تشدید مهاجرت جوانان افغانستانی میدانند. این ادعا، در پس پردهی انکار واقعیتهای تلخ، تلاشی برای فرار از مسئولیت و سرپوش گذاشتن بر عملکرد ناکارآمد طالبان است. عبداللطیف نظری، […]
دیدگاه بسته شده است.