نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سید حسین عالمی بلخی، وزیر مهاجرین و عودتکنندگان میگوید: سازمان بینالمللی مهاجرت (IOM) درباره پول مصرفشده برای بازگشتکنندگان وهمچنین میزان ایجاد کار و اشتغال برای آنها به حکومت افغانستان گزارش دهد.
به گزارش شانا به نقل از روزنامه راه مدنیت؛ وزارت مهاجرین و عودتکنندگان امروز (پنجشنبه ۵سرطان) با انتشار اعلامیهیی گفته است که سید حسین عالمی بلخی در یک کنفرانس ویدیویی با رییس عمومی دفتر سازمان بینالمللی مهاجرت درباره برنامههای اشتعالزایی برای بازگشتکنندگان بهویژه برنامه «رادا» بحث و گفتوگو کرده است.
«رادا» برنامهیی است که برای ادغام پایدار و اشتغالزایی برای بازگشتکنندگان توسط سازمان بینالمللی مهاجرت روی دست گرفته شده و این برنامه با نظارت و همکاری مشترک وزارت مهاجرین و اتحادیه اروپا تطبیق میشود.
در این کنفرانس ویدیویی، آقای بلخی گفته است که براساس تفاهمنامهٔ مشترک، پروژه رادا در افغانستان با رهبری وزارت مهاجرین عملی میشود و نقش رهبری و نظارتی وزارت در برنامه رادا باید مشخص باشد.
به گفتهٔ سید حسین عالمی بلخی، پروژههای کوچک اشتغالزایی برای کاریابی بازگشتکنندگان در برنامه رادا از موثریت کافی برخوردار نیست و مشکل اساسی بازگشتکنندگان را حل نمیتواند.
وزیر مهاجرین و عودتکنندگان افزود: «نیاز است تا ادارهٔ (آیاوام) ازاینکه در برابر پول مصرفشده به چه تعداد افراد بازگشتکننده، کار و شغل دایمی ایجاد کرده، گزارش دهد و برای بهبود وضع موجود، طرح مشخص و عملی به وزارت ارایه کند.»
او تصریح کرد که برای بهبود وضعیت بازگشتکنندگان، باید در سطح تخنیکی و رهبری هماهنگی بیشتر میان دو اداره به وجود آید؛ در غیر این صورت باید تعریف جدیدی از پروژههای رادا صورت گیرد.
در همین حال سازمان بینالمللی مهاجرت نیز وعده داده است که در راستای بهبود وضعیت بازگشتکنندگان همکاری کند.
رییس این سازمان، متعهد شده است که در آیندهٔ نزدیک، نشستهای کمیتههای تخنیکی و رهبری را درباره تطبیق پروژه رادا، برگزار کند و گزارشی را درباره مئثریت این پروژه، به حکومت افغانستان ارایه کند.
از زمان قدرتگیری طالبان در افغانستان، موج بازداشت و اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان به شدت افزایش یافته است. هزاران مهاجر که فاقد مدارک اقامتی هستند، در ماههای اخیر از این کشور اخراج شدهاند، در حالی که سازمانهای حقوق بشری خواستار توقف این روند شدهاند. در کنار نگرانیهای امنیتی، تبعات اجتماعی و اقتصادی این بحران […]
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
سراجالدین حقانی، وزیر کشور طالبان، تأکید کرده است که امنیت مردم اولویت اصلی حکومت است. اما در عمل، مهاجرت گسترده شهروندان، صفهای طولانی دریافت پاسپورت، و فروش داراییها برای ترک کشور، واقعیت دیگری را نشان میدهد. در جلسهای با مسئولین وزارت کشور طالبان، سراجالدین حقانی تأکید کرد که طالبان بهعنوان خدمتگزاران مردم مسئولیت دارند امنیت […]
فاطمه فاطر، فعال حقوق زنان، طی نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل، از وضعیت دشوار پناهندگان افغانستانی در ایران و نیاز فوری به افزایش سهمیه انتقال آنها به کشورهای امن سخن گفت. فاطمه فاطر، فعال جامعه مدنی و حقوق زنان، با ارسال نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، […]
دیدگاه بسته شده است.