نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از ایران اکونومیست؛ رژیم طالبان افغانستان که حدود یک سال از شکلگیری آن میگذرد، هنوز توسط هیچ یک از دولتها یا نهادهای بینالمللی به رسمیت شناخته نشده است. این گروه با وجود مسائل و مشکلات فراوان پیشرو، تلاش میکند نظر مساعد جامعه بینالمللی را برای به رسمیت شناختن حکومتش جلب […]
به گزارش شانا به نقل از ایران اکونومیست؛ رژیم طالبان افغانستان که حدود یک سال از شکلگیری آن میگذرد، هنوز توسط هیچ یک از دولتها یا نهادهای بینالمللی به رسمیت شناخته نشده است. این گروه با وجود مسائل و مشکلات فراوان پیشرو، تلاش میکند نظر مساعد جامعه بینالمللی را برای به رسمیت شناختن حکومتش جلب کند؛ هرچند بسیاری از کشورها شروطی را برای این کار تعیین کردهاند که به نظر میرسد طالبان، تمایل چندانی به اجرای برخی از آنها ندارد.
خبرگزاری صدا افغان(آوا) در گزارشی با موضوع اجلاس قریبالوقوع ازبکستان نوشت: وزارت امور خارجه ازبکستان اعلام کرده که قرار است در روزهای آینده، میزبان یک نشست بینالمللی در رابطه با افغانستان با حضور نمایندگان بیش از ٢٠ کشور و سازمانهای بینالمللی باشد.
به گفته سرویس مطبوعاتی وزارت خارجه ازبکستان، هدف اصلی برگزاری این نشست، شرح مفصل اقدامها و پیشنهادات جامعه بینالمللی درمورد کمک به ثبات، امنیت و بازیابی پس از جنگ این کشور و ادغام آن در روند همکاریهای منطقهای به نفع «مردم چندقومی افغانستان» است.
ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان نیز با بیان اینکه هیئتی از این گروه در این نشست حضور خواهد داشت، گفت: وزیر خارجه حکومت طالبان در رأس هیئتی به تاشکند میرود و از موضع حکومت و مردم افغانستان در آن نشست اظهاراتی خواهد داشت.
این در حالی است که در ماه مارس سال ٢٠١۸ و ژوئیه سال ٢٠٢١ میلادی، ازبکستان میزبان نشستهای بینالمللی سطح بالا در رابطه با موضوعات مربوط به فرایند صلح، همکاری امنیتی و اتصال منطقهای در افغانستان بود.
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
ذاکر نایک، واعظ مسلمان تندروی هندی، در پستی که اخیراً در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، عکسی از دیدارش با عبدالحق وثیق، رئیس استخبارات طالبان، به اشتراک گذاشت.
افراسیاب ختک، سناتور پیشین پاکستانی، با انتقاد از سیاستهای گذشته کشورش، تأکید کرد که پاکستان اکنون بهای ۴۵ سال حمایت از افراطگرایی و تروریسم را میپردازد. وی هشدار داد که این پدیدهها به ساختار قدرت و سیاست کشور گره خوردهاند و ریشهکن کردن آنها چالش بزرگی خواهد بود. افراسیاب ختک، سیاستمدار و سناتور پیشین پاکستانی، […]
امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان، به دعوت بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، به مسقط سفر کرده است. این سفر در راستای تقویت روابط سیاسی، اقتصادی و گفتوگوهای دوجانبه با مقامات عمانی انجام میشود.
دیدگاه بسته شده است.