همه مطالب 3399 مطالب امروز: 0
  • تاریخ : یکشنبه - ۴ - قوس - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 - November - 2024
  • ساعت :

    معاون سیاسی رئیس‌الوزرای طالبان: شماری از حلقات مغرض وضعیت را وارونه جلوه می‌دهند

    مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی ریاست‌الوزرای طالبان در دیدار با سعید بن مبارک الخیارین، سفیر قطر گفت بعضی حلقات مغرض وضعیت افغانستان را وارونه جلوه می‌دهند.

    به گزارش شانا به نقل از آژانس باختر؛ در این دیدار معاون سیاسی ریاست‌الوزرا از تلاش‌های قطر برای میزبانی هیئت حکومت طالبان و ایالات متحده آمریکا در روند صلح و میزبانی اعضای این گروه و کمک‌های بشردوستانه به افغانستان در شرایط دشوار، تشکر کرد.

    مولوی عبدالکبیر گفت که طالبان در کنار گسترش روابط اقتصادی و تجارتی با قطر، خواستار توسعه بیشتر مناسبات حسنه در عرصه‌های مختلف با این کشور است. وی افزود: ما می‌خواهیم به میانجیگری قطر با کشورهای اسلامی و جامعه بین‌المللی روابط خوب ایجاد کنیم تا کمک‌های بشردوستانه با افغانستان بیش‌تر افزایش یابد.

    معاون سیاسی حکومت طالبان گفته است که اکنون در افغانستان امنیت قابل اطمینان تامین است، تاکنون از طریق کمیسیون تماس، ۳۸۰ تن از افراد بلندرتبه دولتی اداره پیشین به افغانستان بازگشته‌اند و به‌صورت مصون مصروف امور زندگی خود هستند؛ اما بعضی از حلقات مغرض وضعیت را وارونه جلوه می‌دهند.

    گفتنی است که براساس گزارش رسانه‌ها، طی بیش از یک سال از واگذاری کشور به طالبان، تعدادی از نیروهای امنیتی حکومت پیشین در مناطق مختلف بازداشت، کشته و یا زخمی شده‌اند.

    افزایش محدودیت‌ها بر زنان و خبرنگاران، بستن در مکاتب بر روی دختران صنف‌های ششم به بالا و همچنین فقر و بی‌کاری بر میزان مهاجرت شهروندان از کشور افزوده است.

    مطالب مشابه

     چرا «افغانستان، عراق و لیبی» همچون «ژاپن، آلمان و ویتنام» از «خاکستر جنگ» و «تغییر رژیم» برنخاستند؟
    ۲۵ میزان, ۱۴۰۳
    تحلیل؛

     چرا «افغانستان، عراق و لیبی» همچون «ژاپن، آلمان و ویتنام» از «خاکستر جنگ» و «تغییر رژیم» برنخاستند؟

     یکی از پرسش‌های مهم در نوسازی و توسعه کشورها این است که «چرا برخی کشورها توسعه می‌یابند و برخی نه؟» و گاهی حتی اگر به‌زور هم کمی به جلو برده شوند، باز به‌راحتی به عقب بازمی‌گردند؟ چه چیزی است که تفاوت کشورها را رقم می‌زند؟ چه چیزی است که کشوری را می‌کند «ژاپن» یا «آلمان» […]

    خبرنگاران و روزنامه‌نگاران افغانستانی ساکن در پاکستان؛ چالش‌ها و راه‌حل‌ها
    ۱۳ ثور, ۱۴۰۳

    خبرنگاران و روزنامه‌نگاران افغانستانی ساکن در پاکستان؛ چالش‌ها و راه‌حل‌ها

    جمع زیادی از روزنامه‌نگاران افغانستان با واگذاری قدرت به طالبان در آگوست ۲۰۲۱ برای حفظ جان خود مجبور به ترک افغانستان و مهاجرت به پاکستان شدند. در این میان، خبرنگاران زن و دستیاران رسانه‌ای نیز حضور دارند.

    ذبیح‌الله مجاهد: در افغانستان هیچ خبرنگاری تهدید نشده است!
    ۱۲ جدی, ۱۴۰۲

    ذبیح‌الله مجاهد: در افغانستان هیچ خبرنگاری تهدید نشده است!

    گروه طالبان همچون سایر گزارش‌های نهادهای بین‌المللی درباره وضعیت افغانستان تحت‌کنترل این گروه، گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز مبنی بر خطرناک بودن افغانستان برای خبرنگاران را رد.

    ادعای عجیب طالبان؛ هیچ مانعی در پیشرفت علوم وجود ندارد
    ۳ میزان, ۱۴۰۲

    ادعای عجیب طالبان؛ هیچ مانعی در پیشرفت علوم وجود ندارد

    این ادعای طالبان در حالی مطرح می‌شود که دختران و زنان از رفتن به نهاد‌های آموزشی و علمی محروم‌اند. بسیاری از پسران نیز از اثر محدودیت‌های طالبان بر نهادهای آموزشی ترک تحصیل کرده‌‌اند

    ارسال دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0

    دیدگاه بسته شده است.

    برو بالا