نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
خنگوی گروه طالبان به خبرگزاری رویترز گفته است که تدامیچی یاماموتو، رئیس هیئت نمایندگی ملل متحد در افغانستان (یوناما)، با ملا برادر آخوند و دیگر اعضای تیم مذاکرهکننده طالبان در دوحه، پایتخت قطر دیدار کرده است.
به گزارش شانا نیوز به نقل از دویچهوله سخنگوی گروه طالبان به خبرگزاری رویترز گفته است که تدامیچی یاماموتو، رئیس هیئت نمایندگی ملل متحد در افغانستان (یوناما)، با ملا برادر آخوند و دیگر اعضای تیم مذاکرهکننده طالبان در دوحه، پایتخت قطر دیدار کرده است.
ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان در ایمیلی به خبرگزاری رویترز گفته است که این گفتگو درباره «روند جاری صلح، تلفات ملکی و کمکهای بشری در مناطق زیر کنترل امارت اسلامی» متمرکز بوده است.
یوناما یادآوری کرده است که به عنوان بخشی از تلاشهایش برای پایان بخشیدن به جنگ، با همه جوانب این منازعه به صورت مکرر دیدار میکند و دیدارهای مرتبی با نمایندگان طالبان در دوحه نیز دارند.
یک سخنگوی یوناما به خبرگزاری رویترز گفته است که این نهاد در مواقع مختلف از چنین نشستهایی خبر داده است، اما بر اساس ماموریت خود، در این رابطه بیشتر اظهار نظر نمیکند.
این دیدار در زمانی صورت گرفته است که نمایندگان کشورهای ایالات متحده امریکا، روسیه و چین در مسکو در تلاش یافتن راههایی برای وادار کردن طالبان به مذاکره با حکومت افغانستان گفتگو کردند.
گروه طالبان تا حالا چندین بار با نمایندگان ایالات متحده امریکا مذاکره کرده است. نمایندگان این گروه همچنین از کشورهای همسایه و دیگر کشورهای علاقمند به افغانستان نیز دیدار داشته اند.
اما این گروه تا حالا از مذاکره با حکومت افغانستان خودداری کرده و آن را «دستنشانده» خارجیها میداند.
هفته گذشته قرار بود یک نشست «بینالافغانی» میان هیئتی از افغانستان و نمایندگان طالبان در دوحه برگزار شود، اما به دلیل اختلاف در مورد شرکتکنندگان، لغو گردید.
حکومت افغانستان برای این نشست یک هیئت ۲۵۰ نفری به شمول نمایندگان حکومتی، چهرههای سیاسی خارج از حکومت و نمایندگان جامعه مدنی و زنان را معرفی کرده بود که با اعتراض طالبان مواجه شد.
یکی از پرسشهای مهم در نوسازی و توسعه کشورها این است که «چرا برخی کشورها توسعه مییابند و برخی نه؟» و گاهی حتی اگر بهزور هم کمی به جلو برده شوند، باز بهراحتی به عقب بازمیگردند؟ چه چیزی است که تفاوت کشورها را رقم میزند؟ چه چیزی است که کشوری را میکند «ژاپن» یا «آلمان» […]
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
رئیس سازمان پیمان امنیت جمعی گفت تهدید هراسافگنی از افغانستان افزایش یافته است.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ایران گفته است افغانستان و پاکستان بر مرزهای خود کنترل ندارند و «اشرار و تروریستها» بر مرزهای این دو کشور حاکماند.
دیدگاه بسته شده است.