نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شماری از چهرههای سیاسی نزدیک به عبدالله عبدالله، میگویند که وجود اختلافها میان رهبران سیاسی و هوادران آقای عبدالله درباره نامزدوزیران و نیز سهم آنان در ولایتها و معاونتهای شماری از وزارتها از علت تاخیر در معرفی اعضای کابینه هستند.
به گزارش شانا به نقل از اسپوتنیک؛ نزدیک به چهل روز از توافق سیاسی میان اشرف غنی و عبدالله عبدالله سپری شده است؛ اما تاکنون کابینه حکومت برای گرفتن رای اعتماد به مجلس نمایندگان فرستاده نشده است.
سید اسحاق گیلانی، یکی از حمایتکنندگان آقای عبدالله در انتخابات گذشته و رهبر نهضت همبستگی ملی افغانستان میگوید: «داوطلب برای وزارتخانهها و معاونتها زیاد است ولی چوکی کم. از این خاطر یک مقدار خود داکتر صاحب (عبدالله عبدالله) هم مشکل دارد.»
فکوری بهشتی، عضو مجلس نمایندگان نیز میگوید: «همۀ اینها به یک شکلی تعطیلی منافع ملی است.»
در این میان میرزامحمد کتوازی، معاون نخست مجلس نمایندگان ادامه سرپرستیها را در نهادهای دولتی خلاف قانون میداند و هشدار میدهد: «پنج کمیسیون ولسی جرگه بالای اسناد وزیرصاحبان کار میکند که خلاف قانون هیچ وزیری را کمیسیونها نخواهد پاس کرد.»
در حالی که بر بنیاد توافقنامه سیاسی میان غنی و عبدالله، عبدالرشید دوستم رتبه مارشالی بهدست میآورد و عضو شورای عالی دولتی و عضو شورای امنیت ملی میشود، تاکنون از چندین فرمانی خبری نیست.
ریاست جمهوری اما میگوید که انتظار دارد عبدالله عبدالله فهرست نامهای نامزدوزیرانی را که معرفی میکند، به ریاست جمهوری بفرستد؛ اما نزدیکان داکتر عبدالله عبدالله میگویند که به زودی این فهرست به ریاست جمهوری فرستاده خواهد شد.
اشرف غنی که با واگذاری کابل، به وسیله هلیکوپتر از افغانستان گریخت، در مصاحبه با شبکه خبری پیبیاس به گفتوگو درباره سقوط کابل و عوامل آن پرداخت.
او در حدود ۴۰ سال از افغانستان دور بود؛ تغییرات اجتماعی، بافتهای سیاسی و رویکرد مردم را نسبت به سیاست از راه دور دیده بود و هیچگاه آن را از نزدیک تجربه نکرده بود؛ اما با دیدی کاملاً بلندپروازانه ادعای شناخت کافی از افغانستان را داشت و بارها میگفت که هیچ حاکمی افغانستان را به اندازه من نشناخته است.
به گزارش شانا به نقل از ایرنا؛ کاخ ریاست جمهوری افغانستان روز پنجشنبه با صدور اطلاعیهای اضافه کرد اشرف غنی و عمران خان در این گفتگو نگرانی خود را از افزایش خشونتها در افغانستان اعلام و بر پایان دادن به درگیریها تاکید کردند. نخست وزیر پاکستان در این گفتگو قول داد که تمام تلاش خود […]
همزمان با نزدیک شدن مذاکرات بینالافغانی، رییسجمهور غنی تایید کرد که سربازان امریکایی در افغانستان به ۸۶۰۰ تن کاهش یافتهاند و واشنگتن باید نگران پیامد خروج خود از افغانستان باشد.
دیدگاه بسته شده است.