نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از روزنامه راه مدنیت؛ نواب احمدزی، رییس این اداره به روزنامه راه مدنیت گفت: آمر سارنوالی ولسوالی لعلپور امروز یکشنبه (۵اسد) هنگام دریافت ۳۶هزار افغانی رشوه، بالفعل بازداشت شده است. نواب احمدزی همچنین گفت که این سارنوال براثر شکایتها و مستندسازی اتهامهای واردشده توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. او […]
به گزارش شانا به نقل از روزنامه راه مدنیت؛ نواب احمدزی، رییس این اداره به روزنامه راه مدنیت گفت: آمر سارنوالی ولسوالی لعلپور امروز یکشنبه (۵اسد) هنگام دریافت ۳۶هزار افغانی رشوه، بالفعل بازداشت شده است.
نواب احمدزی همچنین گفت که این سارنوال براثر شکایتها و مستندسازی اتهامهای واردشده توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
او افزود که این سارنوال از در ارتباط به پرونده پسران یکی از باشندگان ولایت ننگرهار درخواست رشوه کرده بود.
به گفتهٔ رییس عمومی سارنوالی کنترول و مراقبت، طی یک ماه اخیر چند تن از سارنوالان ادارهٔ لویسارنوالی با همکاری مردم بازداشت شدهاند.
بازداشت یک سارنوال مرکز عدلی زندان بگرام، بازداشت یک مسوول مهم گدام مرکزی وزارت صحت عامه و رییس اداره ملی نورم و استندرد به اتهام مطالبه رشوه، از اقدامات اخیر ادارهٔ لویسارنوالی در مبارزه با فساد است.
پیشازاین، یکی از سارنوالان مرکز عدلی زندان بگرام با دریافت دو هزار دالر امریکایی و رییس اداره ملی نورم و استندرد نیز به اتهام دریافت صد هزار دالر امریکایی بازداشت شدهاند.
به گزارش شانا به نقل از روزنامه راه مدنیت؛ لویسارنوالی امروز (سهشنبه ۲۴سرطان) با انتشار اعلامیهیی گفته است: ریاست عمومی کنترول و مراقبت لویسارنوالی در جریان یک سال اخیر، ۲۸پرونده فساد اداری را ثبت و پس از بررسیها برای تحقیقات بیشتر به مراجع مربوطه ارسال کرده است. از مجموع ۲۸پرونده، ۱۵مورد آن شامل دریافت رشوه […]
کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان میگوید که در جریان سه ماه گذشته، ۸ قضیه آزار و اذیت جنسی کارمندان زن در نهادهای دولتی مستندسازی شده است. به گزارش شانا به نقل از صدای آزادی؛ شبنم صالحی، کمیشنر این کمیسیون روز چهارشنبه ۶ نوامبر (۱۵ عقرب) گفته است که سکرتریت ویژهای که از سوی ریاست جمهوری در چوکات کمیسیون […]
بختآور، جوان تاجیکستانی پیشنهاد کرده است که با حمایت رئیس جمهور تاجیکستان با ایجاد صفحات اینترنتی، برنامه افشاسازی گسترده وجود فساد مالی و رشوهخواری در ادارات حکومتی، معرفی کارمندان بیکفایت و انتصاب افراد براساس ملاحظات قومی و خانوادگی را اجرایی کنند.
در بیشتر جوامع (خصوصا جوامع سنتی) مبنای رفتارها بیشتر مذهبی است تا اخلاقی؛ یعنی همین مذهبها منبعی هستد که بیشتر کنشگران اجتماعی به آن استناد میکنند؛ البته این امر در جوامع پیشرفته هم دیده میشود اما به نوعی متفاوتتر.
دیدگاه بسته شده است.