نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تعدادی از زنان در اعتراض به محرومیت آنان از کار در ادارات و ایجاد محدودیتها در این باره و همچنین مسدود بودن مکاتب دخترانه بالاتر از صنف ششم، دست به اعتراض زدند.
به گزارش شانا به نقل از طلوعنیوز؛ اعتراضکنندگان با تاکید بر اینکه محرومیت زنان و دختران از کار و آموزش دامنه فقر را گسترش داده است، از امارت اسلامی میخواهند با برداشتن محدودیتها زمینه کار را برای بانوان فراهم کند و به دختران نیز اجازه مکتب رفتن دهد.
«مرغلری» که در حکومت جمهوری اسلامی در بخش جنسیت در وزارت امور داخله کار میکرد اکنون میگوید که از مشکلات اقتصادی رنج میبرد. وی از سازمان ملل و جامعه جهانی میخواهد که با توجه کردن به زنان افغانستان، نگذارند بیش از این حقوق زنان نقض شود.
عبداللطیف نظری، تنها عضو ارشد هزارهتبار حکومت امارت اسلامی که اکنون علیرغم تخصص و رشته تحصیلی خود، بهعنوان معین وزارت اقتصاد امارت اسلامی کار میکند، میگوید که این وزارت میکوشد تا برای بانون فرصتهای کاری ایجاد کند؛ امری که نزدیک به دو سال از تسلط دوباره امارت اسلامی، هرگز تحقق نیافته است.
آقای نظری میگوید که نیروهای متخصص و نخبه در توسعه، ترقی و پیشرفت کشور نقش مهم ایفا میکنند و در این راستا سیاست ما حمایت از بانوان تجارتپیشه و متخصص است.
بیش از ۱۴ ماه از زمانی میگذرد که زنان کارهایشان را در نهادهای دولتی از دست داده و خانهنشین شدهاند و همچنین دختران دانشآموز نیز بالاتر از صنف ششم نمیتوانند به مکتب بروند.
فاطمه براتیان، عضو سابق تیم ملی فوتبال زنان افغانستان، اکنون در انگلستان تلاش میکند تا دختران مسلمان را به ورزش تشویق کند و موانع فرهنگی را کنار بزند. پس از بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱، بسیاری از ورزشکاران زن افغانستان مجبور به ترک کشور شدند. فاطمه براتیان، یکی از اعضای تیم ملی فوتبال […]
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
بر اساس گزارش دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد، رانندگان در افغانستان از انتقال زنان بدون محرم، حتی به مراکز درمانی، خودداری میکنند. این محدودیت که از قوانین طالبان سرچشمه میگیرد، مانع جدی در مسیر دسترسی زنان به خدمات حیاتی از جمله درمان پزشکی ایجاد کرده است. این اقدام، که بخشی از سیاستهای سرکوبگرانهی طالبان […]
نازی مظفری، نویسنده و منتقد مقیم اروپا، با نگاهی تیزبینانه و انتقادی، به بررسی برنامههای فرهنگی زنستیزانه پرداخته است. او با تأکید بر ضرورت بازنگری جدی در محتوای این برنامهها، از نهادینهشدن خشونت و تحقیر زنان در جامعه هشدار داده و خواستار شکستن چرخههای آسیبزننده شده است. اکنون متن او را میخوانیم. از هرچه انجمن […]
دیدگاه بسته شده است.