نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از تلویزیون یک؛ نشست کمیسیونهای انتخاباتی با شماری از بانوان ونهادهای ناظر انتخاباتی دیروز دوشنبه ۴ سنبله برای تساوی جنیستی در روند انتخابات برگزار شده بود. زهره بیان شینواری، رئیس کمیسیون شکایتهای انتخاباتی میگوید که ناامنی سبب شده تا بانوان حاضر برای کار، در دفترهای ولایتی این کمیسیون نشوند. افزون […]
به گزارش شانا به نقل از تلویزیون یک؛ نشست کمیسیونهای انتخاباتی با شماری از بانوان ونهادهای ناظر انتخاباتی دیروز دوشنبه ۴ سنبله برای تساوی جنیستی در روند انتخابات برگزار شده بود.
زهره بیان شینواری، رئیس کمیسیون شکایتهای انتخاباتی میگوید که ناامنی سبب شده تا بانوان حاضر برای کار، در دفترهای ولایتی این کمیسیون نشوند.
افزون بر این چالش، کمیسیون مستقل انتخابات نیز ثبت عکس بانوان را در جریان انگشتنگاری اجباری کرده است، تصمیمی که شاید از شمار رأیدهندگان زن در روز انتخابات بکاهد.
اما حوا علم نورستانی، رئیس کمیسیون مستقل انتخابات سهمگیری زنان را در انتخابات سازنده و بسیار مهم میداند.
از سویی، نبیله مصلح، معاون وزارت امور زنان میگوید که در انتخابات پیشرو مسئولیت بازرسی بانوان رأیدهنده، بر عهده وزارت امور زنان است وزارتی که تا حال توانسته تنها ۴ هزار بانو را استخدام کند و در استخدام هشت هزار بانوی دیگر با چالش روبهرو است.
همزمان برخی نمایندگان حزبهای سیاسی ونهادهای مدنی درمورد استفاده از نرمافزار طراحی شده توسط یک شرکت آلمانی برای انگشتنگاری رایدهندگان گفتگو کردهاند.
شماری از نمایندگان حزبهای سیاسی میگویند که تفاوتهای بزرگ میان خواست حزبهای سیاسی تعهدهای کمیسیون و کارکرد این نرمافزارها وجود دارد؛ اما رایزنیها دراین زمینه ادامه دارد.
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
مهمترین بخش حیات ما را در عصر کنونی تعلیم و تربیت تشکیل میدهد, درواقع ستون فقرات یک کشور وابسته به نظام تعلیم و تربیت است. جامعهای که میسر تعلیم و تربیت را انتخاب کند در کمترین وقت و زمان میتواند مزایای گوناگون را به دست آورد و در عرصههای مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و …
دیدگاه بسته شده است.