نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بنا بر گزارش سازمان بینالمللی مهاجرت، شمار پناهجویان افغانستانی که از ترکیه باز میگردند، امسال در مقایسه با سال گذشته تا سه برابر افزایش یافته است.
به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری فارس؛ بنا بر گزارش سازمان بینالمللی مهاجرت، شمار پناهجویان افغانستانی که از ترکیه بازمیگردند، امسال در مقایسه با سال گذشته تا سه برابر افزایش یافته است.
شماری از این پناهجویان میگویند که علت این افزایش وضعیت بد پناهجویان، برخورد نادرست پلیس ترکیه و اخراج اجباری آنان است؛ اما مقامات وزارت مهاجرین میگویند مقامات ترکیه در گفتوگو با آنان اخراج اجباری پناهجویان افغانستان را تکذیب کردهاند.
«مبشر» یک جوان بیست ساله افغانستانی میگوید از چهار سال پیش تاکنون بدون مدرک قانونی در ترکیه زندگی میکنم؛ اما در این اواخر برخورد حکومت بهخصوص نظامیان این کشور وی را به ستوه آورده است.
وی میگوید: آنان مدرک اقامت در ترکیه میخواهند، که ما نداریم. به همین دلیل، به کسی خانه نمیدهند. وضعیت مهاجرین اینجا بسیار خراب است. وقتی مریض میشویم، بیمارستان ما را نمیپذیرد و به اجبار به افغانستان فرستاده میشویم.
سازمان بینالمللی مهاجرت میگوید بازگشت پناهجویان افغانستانی از ترکیه در نیمه اول سال جاری میلادی، در مقایسه با نیمه اول سال گذشته میلادی تا سه برابر افزایش یافته است.
براساس آمار وزارت مهاجرین، در حال حاضر شش میلیون و پانصد هزار افغانستانی در کشورهای مختلف جهان زندگی میکنند که از آن جمله ۱۲۰ هزار در ترکیه بهسرمیبرند؛ اما پرسش این است که آیا حکومت افغانستان برای رفع مشکلات و نگرانیهای اخیر افغانستانیهای مقیم ترکیه اقدامی کرده است یا خیر؟
رضا باهر، معاون سخنگوی وزارت مهاجرین میگوید: هفته گذشته رئیس پناهندگان وزارت مهاجرین و بازگشتکنندگان با معاون سفیر ترکیه در افغانستان درباره مسئله مدیریت مهاجرین افغانستانی در ترکیه ملاقات داشت. ترکیه کاملاً این موضوع را رد کرده که افغانستانیها از خانهها و یا دکانهایشان بازداشت شده و با اجبار اخراج شدهاند.
از زمان قدرتگیری طالبان در افغانستان، موج بازداشت و اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان به شدت افزایش یافته است. هزاران مهاجر که فاقد مدارک اقامتی هستند، در ماههای اخیر از این کشور اخراج شدهاند، در حالی که سازمانهای حقوق بشری خواستار توقف این روند شدهاند. در کنار نگرانیهای امنیتی، تبعات اجتماعی و اقتصادی این بحران […]
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
سراجالدین حقانی، وزیر کشور طالبان، تأکید کرده است که امنیت مردم اولویت اصلی حکومت است. اما در عمل، مهاجرت گسترده شهروندان، صفهای طولانی دریافت پاسپورت، و فروش داراییها برای ترک کشور، واقعیت دیگری را نشان میدهد. در جلسهای با مسئولین وزارت کشور طالبان، سراجالدین حقانی تأکید کرد که طالبان بهعنوان خدمتگزاران مردم مسئولیت دارند امنیت […]
فاطمه فاطر، فعال حقوق زنان، طی نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل، از وضعیت دشوار پناهندگان افغانستانی در ایران و نیاز فوری به افزایش سهمیه انتقال آنها به کشورهای امن سخن گفت. فاطمه فاطر، فعال جامعه مدنی و حقوق زنان، با ارسال نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، […]
دیدگاه بسته شده است.