نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از العربیه؛ وزارت صحت عامه (بهداشت) افغانستان یکشنبه ۱۱ حوت با تائید این خبر، نسبت به اخراج اجباری پناهجویان افغانستان از ایران و گسترش شیوع بیشتر ویروس کرونا در این کشور ابراز نگرانی کرد. وزارت صحت عامه افغانستان گفته است، اخیراً «هزاران» پناهجوی افغانستانی از ایران به طور «کتلوی» اخراج […]
به گزارش شانا به نقل از العربیه؛ وزارت صحت عامه (بهداشت) افغانستان یکشنبه ۱۱ حوت با تائید این خبر، نسبت به اخراج اجباری پناهجویان افغانستان از ایران و گسترش شیوع بیشتر ویروس کرونا در این کشور ابراز نگرانی کرد.
وزارت صحت عامه افغانستان گفته است، اخیراً «هزاران» پناهجوی افغانستانی از ایران به طور «کتلوی» اخراج شدهاند و از طریق مرزهای زمینی وارد این کشور شدند.
مقامهای وزارت صحت از انتقال ویروس کرونا توسط این مهاجران اخراجی به افغانستان، ابراز نگرانی کردهاند.
معلومات تازه این وزارت نشان میدهد که تا حالا ۵۱ مورد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در کشور ثبت شده است اما به گفته
وحیدالله مایار، سخنگوی این وزارت ۴۵ مورد آن منفی بوده و بررسی درباره ۵ آن ادامه دارد.
آقای مایار با اشاره به آمار بالای افراد مبتلا به ویروس کرونا در ایران گفت که اخراج اجباری مهاجران افغانستانی از آن کشور نگرانیها را افزایش داده است. او میگوید که روزانه صدها تن اخراج میشوند و تنها دیروز (شنبه ۱۰ حوت) در حدود هفتصد تن اخراج شدهاند.
اما آقای مایار تأکید میکند که وزارت صحت عامه افغانستان برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا تدابیر جدی را روی دست گرفته و در یک اقدام تازه شفاخانهای برای تشخیص و تداوی افراد مبتلا به این ویروس در ولایت نیمروز فعال شده است.
از زمان قدرتگیری طالبان در افغانستان، موج بازداشت و اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان به شدت افزایش یافته است. هزاران مهاجر که فاقد مدارک اقامتی هستند، در ماههای اخیر از این کشور اخراج شدهاند، در حالی که سازمانهای حقوق بشری خواستار توقف این روند شدهاند. در کنار نگرانیهای امنیتی، تبعات اجتماعی و اقتصادی این بحران […]
دولت پاکستان از تاریخ ۱ اپریل عملیات بازگرداندن مهاجران افغانستانی غیرقانونی را آغاز کرده است، اقدامی که موجب نگرانی حقوقبشر و انتقاد سازمان عفو بینالملل شده است.
فدراسیون بینالمللی خبرنگاران هشدار داده است که خبرنگاران افغانستانی در تبعید با تهدیدها، بازداشتهای خودسرانه و خطر اخراج از پاکستان روبرو هستند. این شرایط، بر شدت فشارها و محدودیتها علیه رسانهها و روزنامهنگاران تأکید دارد.
دولت پاکستان با تعیین تاریخ نهایی پایان ماه مارچ، به دارندگان کارتهای «ایسیسی» و مهاجران غیرقانونی افغانستانی برای خروج از این کشور مهلت داد.
دیدگاه بسته شده است.