نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از دویچهوله؛ گروه رسانهای فونکه روز پنجشنبه ۵ جدی (۲۶ دسامبر) با استناد به تازهترین آمار اداره کل آمار اروپا (Eurostat) از کاهش تقاضای پناهندگی در آلمان در سال ۲۰۱۹ خبر داده است. طبق این آمار در بازه زمانی ژانویه تا نوامبر ۲۰۱۹ مجموعاً ۱۳۳ هزار و ۲۷۰ نفر در […]
به گزارش شانا به نقل از دویچهوله؛ گروه رسانهای فونکه روز پنجشنبه ۵ جدی (۲۶ دسامبر) با استناد به تازهترین آمار اداره کل آمار اروپا (Eurostat) از کاهش تقاضای پناهندگی در آلمان در سال ۲۰۱۹ خبر داده است.
طبق این آمار در بازه زمانی ژانویه تا نوامبر ۲۰۱۹ مجموعاً ۱۳۳ هزار و ۲۷۰ نفر در آلمان درخواست پناهندگی دادهاند.
این شمار در مقایسه با شمار درخواستهای پناهندگی سال ۲۰۱۸ کاهشی ۱۳ درصدی را نشان میدهد. در سال ۲۰۱۸ نیز شمار تقاضاهای پناهندگی در آلمان در مقایسه با سال پیش از آن ۱۶ درصد کاهش یافته بود.
بنابر دادههای اداره آمار آلمان، در مجموع یک میلیون و ۷۰۰ هزار پناهجو میان سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ در این کشور درخواست پناهندگی دادهاند.
آنگونه که در گزارش گروه رسانهای فونکه آمده است، شمار درخواستهای پناهندگی در کل اتحادیه اروپا اما بر خلاف آلمان سیری صعودی داشته است.
در بازه زمانی ژانویه تا سپتامبر سال ۲۰۱۹ مجموعاً ۴۷۳ هزار و ۲۱۵ نفر در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تقاضای پناهندگی کردهاند که این ۶ / ۸ درصد در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال ۲۰۱۸ میلادی است.
این نخستین بار از سال ۲۰۱۵ به این سو است که مجموع درخواستهای پناهندگی در اتحادیه اروپا رو به افزایش گذاشته است.
فرانسه و اسپانیا کشورهایی هستند که با بیشترین افزایش تقاضای پناهندگی در سال ۲۰۱۹ روبرو بودهاند. اکثر متقاضیان پناهندگی نیز شهروندان سوریه، افغانستان و ونزوئلا بودهاند.
گروه رسانهای فونکه نیز گزارش داده بود که آمار خارجیانی که از آلمان اخراج میشوند و همچنین شمار کسانی که به طور غیرمجاز وارد این کشور شدهاند، کاهش یافته است.
طبق این گزارش از ژانویه تا اکتبر سال جاری میلادی ۲۰ هزار و ۹۹۶ خارجی از آلمان اخراج شدهاند که این حدود یک هزار نفر کمتر از شمار اخراجها در مدت مشابه سال ۲۰۱۸ است.
نامه سرگشاده «جنبش زنان پنجره امید»، خطاب به دولت فدرال آلمان، در ژوئیه ۲۰۲۵ منتشر شد و نگرانی جمعی از فعالان حقوق بشر، نهادهای مدنی، اعضای دیاسپورای افغانستان و انجمنهای اعتراضی را نسبت به دو سیاست همزمان این کشور منعکس کرد. تمایل به عادیسازی روابط دیپلماتیک با طالبان و برنامهریزی برای بازگرداندن اجباری پناهجویان افغانستانی […]
در حالیکه زنان افغانستان با شدیدترین محدودیتهای حقوقی و اجتماعی مواجهاند، همایشی با حضور فعالان حقوق بشر، نمایندگان نهادهای بینالمللی و چهرههای مدنی در شهر فرانکفورت آلمان برگزار شد تا وضعیت بحرانی آنان بررسی و بر لزوم همبستگی جهانی تأکید شود. یکشنبه ۱۵ جون ۲۰۲۵، همایش «بررسی وضعیت کنونی زنان افغانستان و چشمانداز آینده آنان» […]
مهاجرت برای زنان افغانستان، فقط عبور از مرزهای جغرافیایی نیست؛ عبور از انسانیت، از دیده شدن، و از حق داشتن است. زنانی که از افغانستان گریختند، امیدی به آزادی داشتند؛ اما چیزی که در ایران، پاکستان، یا هر کشور دیگری یافتند، ادامه همان بیجایگاهی بود. کسی نمیپرسد چرا رفتند؟ کسی نمیپرسد در خانهشان چه بر […]
در جریان یک دیدار رسمی، دکتر پتونی، رئیس انجمن هماهنگی زنان فعال افغانستان (AWACB) و جمعی از اعضای این انجمن با ریچارد بنت، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر افغانستان، درباره چالشهای کنونی زنان افغانستانی گفتوگو کردند. دکتر پتونی در این نشست بر وضعیت دشوار زنان افغانستانی در ایران و پاکستان تأکید کرد. […]
دیدگاه بسته شده است.