نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گروه موسوم به خلافت اسلامی، داعش، مسئولیت حملات یاد شده را برعهده گرفته و مقامات امنیتی در سریلانکا ضمن ابراز نگرانی از فعالیت برخی گروه های تندرو محلی از دستگیری دهها مظنون مرتبط با این حملات خبر دادهاند.
به گزارش شانا نیوز به نقل از یورونیوز دولت سریلانکا اعلام کرده است که پوشش کامل صورت از سوی معتقدان به برخی مذاهب در این کشور از این پس ممنوع خواهد بود. این تصمیم پس از حملات خونبار یکشنبه گذشته به چندین کلیسا و هتل لوکس در این کشور که دست کم ۲۵۰ کشته برجای گذاشت، اتخاذ می شود.
تدابیر امنیتی پس از این حملات در سریلانکا افزایش یافته و مقامهای امنیتی در این کشور برای یافتن هستههای تروریستی دست به بازرسی خانه به خانه زدهاند.
مایتریپالا سیریسنا، رئیس جمهوری سریلانکا با صدور فرمانی مبنی بر اجرایی شدن یک قانون اضطراری برای پاکسازی کشورش از فعالان افراطی تاکید کرده است که این قانون از روز دوشنبه عملیاتی میشود.
ممنوعیت پوشش صورت که سبب پنهان کردن هویت افراد شود از جمله مواردی است که در قانون جدید بر آن تاکید شده است.
دفتر ریاست جمهوری سریلانکا با انتشار بیانیهای ضمن اعلام این ممنوعیت تصریح کرده است که تصمیم برای اقدام یادشده برای حفظ امنیت ملی اتخاذ شده است.
سریلانکا، کشوری بیست و یک میلیون نفری که اغلب ساکنان آن را بوداییها تشکیل میدهند حدود یک میلیون و دویست هزار کاتولیک را در خود جای داده که این میزان هفت درصد جمعیت این کشور را تشکیل میدهد.
در حالی که رژیم طالبان با سرکوب بیامان زنان و دختران افغانستان، تلاش میکند صدای آنها را خاموش کند، فعالان حقوق زن این کشور همچنان با قدرت به مبارزه ادامه میدهند. ژولیا پارسی و نیلا ابراهیمی، دو چهره شاخص این مبارزه، با کسب جوایز معتبر بینالمللی، به نماد مقاومت زنان افغانستان در برابر ظلم و […]
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
دیدگاه بسته شده است.