نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
این بار کارین دیکر، شارژدافیر سفارت آمریکا برای افغانستان – که از دوحه کار میکند – دستور منع رفتن زنان به پارکها را محکوم کرده است.
به گزارش شانا به نقل از رادیو آزادی؛ بانو دیکر، در سلسله توییتهای شنبهشب خود نوشت که در پایان سفرش به اسلامآباد گزارشهایی را شنید که زنان در افغانستان اجازه ندارند به پارکها بروند و اگر چنین تصمیمی گرفته شده باشد، هیچ معنایی ندارد.
وی با توضیح بیشتر گفت که زنان مانند مردان حق دارند که به پارکها بروند و دیگر اینکه آنها کودکان را پرورش میدهند به قدم زدن و دویدن در هوای تازه نیاز دارند. وی افزود که منع زنان از رفتن به پارکها نتایج ناگواری برای زنان، کودکان و افغانستان خواهد داشت.
زنان افغانستان نیز از ممنوعیت رفتن به پارکها، ورزشگاهها و حمامهای شهری ناراضی هستند.
سازمان عفو بینالملل هم در واکنش خود گفت که منع زنان از رفتن به پارکهای تفریحی و ورزشگاهها تازهترین مورد از سلسله حملات طالبان به حقوق زنان و دختران در افغانستان است.
این سازمان در توییت خود گفت که جامعۀ جهانی نباید مشکلات زنان و دختران در افغانستان را نادیده گیرد. سازمان دیدبان حقوق بشر هم محدودیتهای تازه توسط گروه طالبان را محکوم کرد.
عاکف مهاجر، سخنگوی وزارت امربهمعروف و نهیازمنکر گروه طالبان چهارشنبه هفته گذشته گفت پس از این به زنان اجازه داده نخواهد شد که در پارکها، حمامها و کلپهای ورزشی حضور یابند. طالبان چند ماه پیش گفته بودند که زنان با رعایت حجاب شرعی تنها سه روز هفته بدون مرد به پارکهای تفریحی در کابل رفته میتوانند.
هرچند گروه طالبان بارها گفته است که حقوق زنان را در چارچوب شریعت رعایت میکند ولی با گذشت بیش از چهارده ماه از تسلط این گروه بر کشور، دختران بالاتر از صنف ششم اجازۀ ادامۀ آموزش دریافت نکردهاند و بسیاری زنان که در نظام جمهوری کار میکردند خانهنشین شدهاند.
در حالی که رژیم طالبان با سرکوب بیامان زنان و دختران افغانستان، تلاش میکند صدای آنها را خاموش کند، فعالان حقوق زن این کشور همچنان با قدرت به مبارزه ادامه میدهند. ژولیا پارسی و نیلا ابراهیمی، دو چهره شاخص این مبارزه، با کسب جوایز معتبر بینالمللی، به نماد مقاومت زنان افغانستان در برابر ظلم و […]
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
دیدگاه بسته شده است.