نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از افغانستان اینترنشنال؛ سفیر آمریکا در سازمان ملل در این نشست سیاستهای طالبان را مخرب و سرکوبگرانه خواند. لیندا توماس گرینفیلد خطاب به شرکتکنندگان گفت ما باید زنان و دختران قهرمانی را که در افغانستان مخالف سیاستهای مخرب و سرکوبگرانه طالبان هستند، بشناسیم. او با اشاره به سازوکار مشورتی آمریکا و […]
به گزارش شانا به نقل از افغانستان اینترنشنال؛ سفیر آمریکا در سازمان ملل در این نشست سیاستهای طالبان را مخرب و سرکوبگرانه خواند.
لیندا توماس گرینفیلد خطاب به شرکتکنندگان گفت ما باید زنان و دختران قهرمانی را که در افغانستان مخالف سیاستهای مخرب و سرکوبگرانه طالبان هستند، بشناسیم. او با اشاره به سازوکار مشورتی آمریکا و افغانستان که چندی پیش راهاندازی شد، تاکید کرد که هدف ما حمایت از زنان افغانستان در این «زمان دلخراش» است.
سفیر آمریکا خطاب به شرکتکنندگان افزود، زنان و دختران در کشورها، به شورای امنیت چشم دوختهاند تا از آنها حمایت کند. لیندا توماس گرینفیلد همچنین به سخنان یک دختر افغانستانی در این نشست اشاره کرد که گفت در حمله انتحاری به مرکز آموزشی کاج در غرب کابل دهها نفر کشته و زخمی شدند.
او گفت ما از خانم نادر درمورد این حمله شنیدیم؛ این حمله سیاستهای تعیین شده در قطعنامههای شورای امنیت را نقض میکند.
زهرا نادر، خبرنگار و مدیرمسئول رسانه زن تایمز است که در این نشست حضور داشت و علاوه بر توضیح درباره حمله به مرکز آموزشی کاج، از محروم ماندن دختران در افغانستان به دستور طالبان و نقض حقوق بشر توسط این گروه سخن گفت.
خانم نادر گفت که زنان افغانستان با ایستادگی در برابر طالبان، به یک مانع اصلی در برابر زورگویی طالبان تبدیل شدهاند.
معاون نماینده هند در سازمان ملل نیز در این نشست با ابراز نگرانی گفت که تلاش فزاینده برای حذف زنان از زندگی عمومی در افغانستان وجود دارد. آر. راویندرا از جامعه جهانی خواست تا از زنان افغانستان بیش از پیش حمایت کنند.
طالبان همواره در پاسخ به انتقاد جامعه جهانی از این گروه که محدودیتهای وسیعی بر زنان افغانستان وضع کردهاند، گفتهاند که طبق شریعت عمل میکنند و به آن ادامه میدهند.
در حالی که رژیم طالبان با سرکوب بیامان زنان و دختران افغانستان، تلاش میکند صدای آنها را خاموش کند، فعالان حقوق زن این کشور همچنان با قدرت به مبارزه ادامه میدهند. ژولیا پارسی و نیلا ابراهیمی، دو چهره شاخص این مبارزه، با کسب جوایز معتبر بینالمللی، به نماد مقاومت زنان افغانستان در برابر ظلم و […]
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
دیدگاه بسته شده است.