نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به غیر از ولایت غزنی در کابل و سایر ولایتهای کشور، کنفرانس مطبوعاتی «کمیته مصونیت خبرنگاران» برگزار شده است. در این کنفرانس درباره راهحلها برای کاهش خشونتها گفتگو میشود. براساس بررسی این کمیته در سال ۲۰۱۹ مجموعاً ۱۰۵ مورد خشونت علیه خبرنگاران ثبت شده است. این موارد شامل قتل، تهدید، اختطاف، جراحت، بازداشتهای موقت و […]
به غیر از ولایت غزنی در کابل و سایر ولایتهای کشور، کنفرانس مطبوعاتی «کمیته مصونیت خبرنگاران» برگزار شده است. در این کنفرانس درباره راهحلها برای کاهش خشونتها گفتگو میشود.
براساس بررسی این کمیته در سال ۲۰۱۹ مجموعاً ۱۰۵ مورد خشونت علیه خبرنگاران ثبت شده است. این موارد شامل قتل، تهدید، اختطاف، جراحت، بازداشتهای موقت و … میشود. در این سال ۵ کارمند رسانهای به قتل رسیدهاند و همچنین نستب به سالهای گذشته ۷۱ درصد کاهش خشونت دیده میشود.
به گفته آقای جمیل وقار، مسئول کمیته مصونیت خبرنگاران افغان، در زون جنوب شرق در ولایت غزنی سه قضیه خشونت ثبت شده است.
محمدعارف نوری، سخنگوی والی غزنی در این کنفرانس مطبوعاتی میگوید که آنها در تلاش از بین بردن موارد خشونت علیه خبرنگاران هستند.
این در حالی است که افغانستان یکی از خطرناکترین کشورها برای آزادی بیان است. در سالهای گذشته چندین تن از خبرنگاران توسط گروههیا مخالف و افراد مسلح کشته شدهاند.
وزارت عدلیه گروه طالبان دیروز پنجشنبه، ۱۷ جوزا اعلام کرد که فعالیت تلویزیون تمدن بهعلت وابستگی به حزب حرکت اسلامی افغانستان و استفاده از زمین غصبی دولتی متوقف میشود.
جمع زیادی از روزنامهنگاران افغانستان با واگذاری قدرت به طالبان در آگوست ۲۰۲۱ برای حفظ جان خود مجبور به ترک افغانستان و مهاجرت به پاکستان شدند. در این میان، خبرنگاران زن و دستیاران رسانهای نیز حضور دارند.
گروه طالبان همچون سایر گزارشهای نهادهای بینالمللی درباره وضعیت افغانستان تحتکنترل این گروه، گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز مبنی بر خطرناک بودن افغانستان برای خبرنگاران را رد.
کانادا و هالند بهعنوان روسای مشترک ائتلاف جهانی آزادی رسانهها (MFC) اعلام کردند که عضویت افغانستان در این ائتلاف لغو شده است.
دیدگاه بسته شده است.