نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
طالبان با تأیید محدودیتهای گسترده بر رسانههای اجتماعی و بازیهای اینترنتی، تیکتاک و پابجی را موانع جدی در راه دستیابی به اهداف خود معرفی کرد و مدعی شد که این اقدامات بر اساس شریعت و قانون اسلامی صورت میگیرد. وزارت خارجه رژیم طالبان در واکنش به گزارش اخیر یوناما درباره سرکوب گسترده رسانهها و محدودیتهای […]
طالبان با تأیید محدودیتهای گسترده بر رسانههای اجتماعی و بازیهای اینترنتی، تیکتاک و پابجی را موانع جدی در راه دستیابی به اهداف خود معرفی کرد و مدعی شد که این اقدامات بر اساس شریعت و قانون اسلامی صورت میگیرد.
وزارت خارجه رژیم طالبان در واکنش به گزارش اخیر یوناما درباره سرکوب گسترده رسانهها و محدودیتهای شدید اعمالشده بر شبکههای اجتماعی در افغانستان، صراحتاً از این اقدامات دفاع کرد. به گفته طالبان، پلتفرمهایی مانند تیکتاک و بازیهایی همچون پابجی، تهدیدی جدی برای جوانان و ارزشهای اسلامی محسوب میشوند.
در بیانیهای که به عنوان پاسخ به گزارش یوناما منتشر شده است، طالبان مدعی شده که این پلتفرمها موجب انحراف جوانان از مسیر اصلی، اسراف، آسیبهای روحی و روانی و اتلاف وقت میشوند. همچنین، طالبان ادعا کرده است که در بازی پابجی به شعائر اسلامی توهین میشود و جلوگیری از دسترسی به چنین بازیهایی، وظیفه شرعی این گروه است.
طالبان با تأکید بر اینکه تنها فعالیتهایی که مطابق با قوانین و ارزشهای اسلامی باشد، در افغانستان مجاز است، محدودیتهای اعمالشده بر رسانهها و شبکههای اجتماعی را اقدامی ضروری برای حفظ امنیت و ارزشهای جامعه دانسته است.
گزارش یوناما که روز سهشنبه منتشر شد، به طور مفصل به وضعیت آزادی بیان و رسانهها در افغانستان پرداخته و از سرکوب گسترده خبرنگاران، سانسور شدید محتوا و محدودیتهای اعمالشده بر دسترسی به اطلاعات خبر داده بود.
در دهههای گذشته، وقتی بچهها به سن نوجوانی میرسیدند، همه منتظر بودند که دیوانهبازیهایشان شروع شود. پشت بسیاری از حادثههای مرگبار و اتفاقات نگرانکننده، نوجوانی بود که با سرعتی سرسامآور رانندگی میکرد یا نیمه شب در قسمت «شنا ممنوع» دریا تنی به آب زده بود یا در اثر سوء مصرف مواد بستری شده بود. اما […]
بررسیها حاکی از آن است که از واگذاری قدرت به طالبان و روی کار آمدن دوباره این گروه فیلترینگ گستردهای بر روی پلتفرمهای پیامرسان صورت نگرفته است.
بررسیهای حاکی از آن است که سرعت اینترنت افغانستان از زمان واگذاری این کشور به طالابن، افت چشمگیری داشته است.
پس از یک هفته مسدود ماندن تمامی کافینتها و گیمنتهای شهر هرات، مقامات طالبان در این شهر اعلام کردهاند که این مراکز با اجرای شروط تازه مجاز به فعالیت هستند.