تعداد قدم‌های روزانه و افزایش طول عمر

محققان دریافتند هرقدر تعداد گام‌های روزانه افراد ۴۰ سال به بالا بیشتر باشد احتمال مرگ‌شان در طول ۱۰ سال بعد کم‌تر خواهد بود. به گزارش شانا به نقل از مهر؛ محققان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا عنوان می‌کنند افرادی که حداقل ۸۰۰۰ گام در روز برمی‌دارند (تقریباً معادل ۶.۵ کیلومتر پیاده‌روی) در مقایسه با افراد کم‌تحرک‌تر، نصف […]

محققان دریافتند هرقدر تعداد گام‌های روزانه افراد ۴۰ سال به بالا بیشتر باشد احتمال مرگ‌شان در طول ۱۰ سال بعد کم‌تر خواهد بود.

به گزارش شانا به نقل از مهر؛ محققان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا عنوان می‌کنند افرادی که حداقل ۸۰۰۰ گام در روز برمی‌دارند (تقریباً معادل ۶.۵ کیلومتر پیاده‌روی) در مقایسه با افراد کم‌تحرک‌تر، نصف کم‌تر با احتمال مرگ روبرو هستند.

این فایده در زنان و مردان در تمامی رده‌های سنی یکسان است.

در این مطالعه به مدت یک هفته، شرکت‌کنندگان دستگاه‌های موسوم به شتاب‌سنج به خود بستند که تعداد روزانه قدم‌ها و سرعت قدم‌های‌شان را ثبت می‌کرد، سپس محققان میزان مرگ این گروه را در طول ۱۰ سال آینده بررسی کردند.

در پایان مطالعه، تفاوت در نرخ مرگ گروه براساس میزان قدم‌هایشان بسیار شگفت‌انگیز بود.

در بین افرادی که تعداد گام‌های روزانه آنان به‌طور میانگین کم‌تر از ۴۰۰۰ قدم بود، سالانه ۷۷ مرگ در هر ۱۰۰۰ نفر روی داد. این رقم در بین افراد دارای گام‌های بین ۴۰۰۰ تا ۸۰۰۰ در روز به ۲۱ نفر در هر ۱۰۰۰ نفر کاهش یافت.

در بین افراد دارای تناسب‌اندام با حداقل تعداد قدم‌های ۸۰۰۰ گام در روز، نرخ مرگ‌ومیر به ازای هر ۱۰۰۰ نفر، تنها ۵ تا ۷ نفر بود.

محققان برای افزایش تعداد گام‌های روزانه، استفاده از پله به‌جای آسانسور را توصیه می‌کنند.

محققان دریافتند هرچقدر تعداد گام‌های روزانه بیشتر باشد، نرخ مرگ ناشی از بیماری قلبی و سرطان کاهش می‌یابد.