نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بر بنیاد گزارش برخی رسانهها دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده در واکنش به سرنگونی یک هواپیمای بدونسرنشین آمریکایی، به نیروهای این کشور دستور داده بود تا برخی از تاسیسات ایران را هدف بگیرند. خبرگزاری اسوشتید پرس و روزنامه نیویورک تایمز گزارش دادهاند که قرار بود این حمله بامداد روز جمعه انجام شود؛ اما آقای […]
بر بنیاد گزارش برخی رسانهها دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده در واکنش به سرنگونی یک هواپیمای بدونسرنشین آمریکایی، به نیروهای این کشور دستور داده بود تا برخی از تاسیسات ایران را هدف بگیرند.
خبرگزاری اسوشتید پرس و روزنامه نیویورک تایمز گزارش دادهاند که قرار بود این حمله بامداد روز جمعه انجام شود؛ اما آقای ترامپ دیروز پنجشنبه (۲۰ جون) از این اقدام نظامی علیه ایران منصرف شده است.
هنوز دلیل لغو این دستور آقای ترامپ روشن نشده است و نیز کاخ سفید و وزارت دفاع ایالات متحده (پنتاگون) در این باره واکنش نشان ندادهاند.
به گزارش صدای آمریکا، روزنامه نیویورک تایمز روز جمعه ۲۱ جون (اول سرطان) گزارش داد که مقامهای نظامی و دیپلماتیک ایالات متحده پس از بحث و رایزنیهای زیاد در کاخ سفید انتظار حمله نظامی بر ایران را داشتهاند.
این روزنامه به نقل از برخی منابع و به ویژه مقامهای بلندپایه آمریکا نگاشته است که قرار بود در این حمله شماری از مراکز نظامی ایران به شمول سیستمهای رادار و دفاع ضدموشکی ایران آماج قرار گیرند.
این منابع به نیویورک تایمز همچنان گفتهاند که برای جلوگیری از تلفات بر نظامیان و کارمندان ملکی دولت ایران، قرار بود این حملات پیش از طلوع آفتاب انجام شود.
سازمان هوانوردی ایالات متحده پرواز هواپیماهای آمریکایی بر فراز آبهای ایران به ویژه در خلیج فارس و تنگه هرمز را ممنوع اعلام کرده است.
خبرگزاری رویترز گزارش داده است که این سازمان پس از افزایش تنش میان ایالات متحده و ایران و نیز پس از سرنگونی یک هواپیمای بدونسرنشین توسط سپاه پاسداران این فرمان اضطراری را صادر کرد.
سازمان هوانوردی آمریکا اعلام کرده است که هواپیمای بدونسرنشین ایالات متحده زمانی مورد هدف قرار گرفت که در فاصله ۸۳ کیلومتری از محل حادثه قرار داشته است.
به گفته مقامات آلمان، افسر ۲۹ ساله پلیس این کشور که در حمله مهاجم افغانستانی زخمی شده بود، جان داده است.
«جلیل عباس جیلانی»، وزیر خارجه دولت موقت پاکستان اظهارداشت که پاکستان خود را در نگرانیها به وضعیت حقوق بشر در افغانستان با جامعه بین المللی شریک میداند.
به گفته جبهه، ملا گلالی از فرماندهان ظالم طالبان در ولایت بغلان بود. او به بازرسی خودسرانهٔ خانههای مردم اقدام میکرد. افراد مظنون به عضویت در جبهات ضد طالبان، نیروهای امنیتی پیشین و جوانان فعال را بازداشت میکرد.
ترامپ میگوید: حضور آمریکا در افغانستان «کافی» بود؛ اما ایالات متحده شانس خروجی «باشرافت و پرقدرت» را از دست داد.
دیدگاه بسته شده است.