نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بیش از ۲ هزار خانواده پناهجوی افغانستانی در بیش از ۱۲ شهر کشور سوئدن بر علیه حکم اخراج و به دست آوردن اقامت دست به تظاهرات زدند.
بیش از ۲ هزار خانواده پناهجوی افغانستانی در بیش از ۱۲ شهر کشور سوئدن در مخالفت با حکم اخراج و لغو آن، دست به تظاهرات زدند. این تظاهرات در یک روز و در یک ساعت در برخی مناطق با یکی دوساعت اختلاف در روز بیستم نوامبر مصادف با روز جهانی کودک برگزار شد.
روز اول جنوری ۲۰۲۰ قرارداد کنوانسیون حقوق کودک، رسماً در سوئدن اعمال خواهدد شد. پیش از این فقط با عنوان یک قرار داد بود؛ اما پس از این تاریخ به عنوان قانون رسمی این کشور به رسمیت شناخته خواهد شد.
خانوادههای معترض خواستار حقوق کودکانشان هستند؛ کودکانی که رویای کودکیشان توأم با نگرانیها شده است. آنان میگویند که فرستادن کودکان به افغانستان که یکی از خطرناکترین کشورها برای کودکان و زنان شناخته شده است بر خلاف حقوق کودکان است.
بر اساس تفاهم حکومت افغانستان با کشورهای اروپایی، آنان میتوانند مبتنی بر آن، شهروندان افغانستان را به کشورشان (افغانستان) بازگردانند؛ اما دولتمردان کشورهایی مانند سومالی و سوریه خواستار عدم فرستادن پناهندگان خود، به کشورهایشان هستند.
گفتنی است که شهروندان این دو کشور با سهولت بیشتر میتوانند درخواست اقامت کنند؛ اما شهروندان افغانستان با مشکلات و دشواریهای بسیاری روبرو هستند.
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) هشدار داده است که بحران بهداشتی در افغانستان، به ویژه در مناطق روستایی، تهدیدی جدی برای سلامت کودکان است و باعث شیوع بیماریهای قابل پیشگیری میشود.
فاطمه فاطر، فعال حقوق زنان، طی نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل، از وضعیت دشوار پناهندگان افغانستانی در ایران و نیاز فوری به افزایش سهمیه انتقال آنها به کشورهای امن سخن گفت. فاطمه فاطر، فعال جامعه مدنی و حقوق زنان، با ارسال نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، […]
در داستان دلنشین شاکره شمعافروز، برزینمهر ششساله، سفری پرماجرا به قریه تجربه میکند که نه تنها پر از لحظات شاد و بازی، بلکه مملو از آموزشهایی عمیق درباره زندگی، طبیعت و ارزشهای انسانی است. این سفر به قصهای برای همیشه در ذهن او تبدیل میشود. بلاخره زمستان تمام شد و بهار از راه رسید. پدر […]
بانو مریم محمدی، نویسنده و فعال حقوق مهاجران، در این داستان کوتاه، روایتی تکاندهنده از زندگی پناهندگان را به تصویر میکشد. این داستان که بر اساس مشاهدات عینی نویسنده شکل گرفته، عمق رنج و تبعیض را به مخاطب نشان میدهد. رحیم وقتی از سر ساختمان برگشت، هنوز لباس کارش را عوض نکرده بود که فریاد […]
دیدگاه بسته شده است.