«منطق صوری» در دانشگاه فرزانگان؛ آغاز دوره کوتاه‌مدت تفکر منطقی

نخستین جلسه درس «منطق صوری» در دانشگاه فرزانگان با تدریس استاد نزاکت احمدی، رئیس دانشکده فلسفه و جامعه‌شناسی، به‌صورت آنلاین و در پلتفرم گوگل‌میت برگزار شد. این دوره در شش جلسه تنظیم شده و با استقبال دانشجویان آغاز گردید. جلسه نخست دیشب برگزار شد و ادامه جلسات هر روز در ساعت ۸ شب به وقت کابل برگزار خواهد شد.

نخستین جلسه درس «منطق صوری» با تدریس استاد نزاکت احمدی، رئیس دانشکده فلسفه و جامعه‌شناسی دانشگاه فرزانگان، به‌صورت آنلاین و از طریق گوگل‌میت برگزار شد و با حضور و استقبال دانشجویان همراه بود.

به گزارش خبرگزاری شانا، نخستین جلسه از درس «منطق صوری» روز شنبه ۲۳ جوزا ۱۴۰۵، ساعت ۸ شب به وقت کابل، توسط دانشکده فلسفه و جامعه‌شناسی دانشگاه فرزانگان برگزار شد. این برنامه در قالب شش جلسه آموزشی و از طریق پلتفرم گوگل‌میت در حال برگزاری است.

جلسه نخست دیشب برگزار شد و بنا بر اعلام برگزارکنندگان، پنج جلسه باقی‌مانده نیز هر روز در ساعت ۸ شب به وقت کابل ادامه خواهد یافت. لینک ورود به کلاس از سوی دانشگاه در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.

در این دوره، استاد نزاکت احمدی، رئیس دانشکده فلسفه و جامعه‌شناسی دانشگاه فرزانگان، در گفت‌وگو با شانا بر اهمیت آموزش منطق در ارتقای توان تحلیل، دقت استدلال و تقویت تفکر انتقادی در میان دانشجویان علوم انسانی تأکید کرد.

او گفت:
«هدف از این دوره فقط آموزش یک درس دانشگاهی نیست؛ تلاش ما این است که دانشجو بتواند در مواجهه با هر متن و هر مسئله، ساختار استدلال را تشخیص دهد و خطای منطقی را بشناسد. این مهارت، پایه بسیاری از حوزه‌های علوم انسانی است.»

در این برنامه، دکتر سید محمدتقی حسینی، معاون علمی دانشگاه فرزانگان، نیز با اشاره به جایگاه این دوره‌ها در برنامه‌های کوتاه‌مدت دانشگاه اظهار داشت:
«این برنامه‌ها به‌صورت منظم در حال اجراست و در ادامه نیز ادامه خواهد داشت. برنامه ما این است که در جلسات بعدی، اساتید حوزه‌های مختلف رشته‌های دیگر نیز به این سلسله جلسات اضافه شوند تا تنوع علمی بیشتری ایجاد شود.»

در جلسه نخست، شماری از دانشجویان رشته فلسفه و علوم انسانی نیز حضور داشتند و فضای آموزشی را تعاملی و مبتنی بر پرسش و پاسخ توصیف کردند.

یکی از دانشجویان شرکت‌کننده در پایان جلسه گفت:
«برای من جالب بود که از همان جلسه اول، فقط توضیح تئوری نبود. استاد روی مثال‌ها و نحوه فکر کردن تأکید داشت. حس کردم این دوره با کلاس‌های معمولی فرق دارد.»

دانشجوی دیگری نیز در گفت‌وگو با شانا افزود:
«منطق برای من همیشه خشک و پیچیده بود، اما این جلسه باعث شد حداقل بفهمم از کجا باید شروع کنم. اگر همین روند ادامه پیدا کند، فکر می‌کنم واقعاً کمک‌کننده خواهد بود.»

بر اساس اعلام دانشگاه، این دوره در قالب شش جلسه متوالی و روزانه برگزار می‌شود و جلسات بعدی نیز از طریق گوگل‌میت در همان ساعت ۸ شب به وقت کابل ادامه خواهد یافت.

دانشگاه فرزانگان هدف از برگزاری این دوره را گسترش آموزش دسترس‌پذیر و تقویت مهارت‌های تفکر منطقی و تحلیلی در میان دانشجویان عنوان کرده است.