نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ براساس این گزارش، میزان عبور مهاجران غیرقانونی از مرزهای اتحادیه اروپا طی ۹ ماه نخست سال جاری ۷۰ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته میلادی افزایش یافته و به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۱۶ تاکنون رسیده است. به گفته مسئولان آژانس مرزی اروپا، طی ماههای […]
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ براساس این گزارش، میزان عبور مهاجران غیرقانونی از مرزهای اتحادیه اروپا طی ۹ ماه نخست سال جاری ۷۰ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته میلادی افزایش یافته و به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۱۶ تاکنون رسیده است.
به گفته مسئولان آژانس مرزی اروپا، طی ماههای ژانویه تا سپتامبر سال جاری حدود ۲۲۸ هزار و ۲۴۰ ورود غیرقانونی به ثبت رسیده که تنها ۳۳ هزار و ۳۸۰ مورد از آن مربوط به ماه گذشته میلادی بوده است.
در بیانیه فرونتکس آمده است که مسیر بالکان غربی با ۱۰۶ هزار و سیصد و نود و شش ورود غیرقانونی طی ۹ ماه گذشته، پرترددترین مسیر مهاجران برای عبور از مرزهای اتحادیه اروپا بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۷۰ درصد افزایش نشان میدهد.
گفته میشود اغلب مهاجرانی که این مسیر را برای رسیدن به مرزهای اتحادیه طی میکنند اغلب پناهجویانی از کشورهای سوریه، افغانستان و ترکیه هستند.
تعداد مهاجرانی که مسیر شرق مدیترانه را برای ورود غیرقانونی به اتحادیه اروپا طی میکنند در مدت مشابه (طی ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۲) ۱۱۸ درصد و شمار افرادی که برای این منظور از مسیر مدیترانه مرکزی استفاده می کنند ۴۲ درصد افزایش یافته است.
آژانس مرزی اتحادیه اروپا با اینحال در گزارش خود از کاهش ۳۰ درصدی شمار ورودهای غیرقانونی از مرزهای شرقی اتحادیه و همچنین در مسیر غرب مدیترانه خبر داده است.
در بیانیه فرونتکس همچنین آمده است که بیش از ۱۱ میلیون شهروند اوکراینی پس از زمان آغاز جنگ وارد اتحادیه اروپا شدند و شمار قابل توجهی از آنها تاکنون به کشورشان بازگشتهاند.
از سوی دیگر به گزارش مرکز آمار اتحادیه اروپا، «یوروستات» ۱ میلیون و نهصد هزار مهاجر ازکشورهای غیر اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۰ میلادی وارد این منطقه شدهاند که این میزان در مقایسه با سال ۲۰۱۹ حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است.
در این گزارش همچنین آمده است که ۲۳ میلیون و هفتصد هزار نفر یا به عبارتی ۵.۳ درصد از جمعیت ۴۴۷ میلیون و دویست هزار نفری ساکن اتحادیه اروپا را درابتدای سال گذشته میلادی شهروندان کشورهای خارج از این اتحادیه تشکیل میدادند.
یوروستات میافزاید که مهاجرت به طور کلی تحت تأثیر ترکیبی از عوامل اقتصادی، محیطی، سیاسی و اجتماعی صورت میگیرد که «عوامل فشار» در کشور مبدا و «عوامل کششی» در کشور مقصد نقش به سزایی در تحقق آن دارند.
به نظر میآید که اتحادیه اروپا از بعد تاریخی به جهت رونق اقتصادی نسبی و ثبات سیاسی اثر کششی قابل توجهی بر مهاجران داشته است.
فاطمه فاطر، فعال حقوق زنان، طی نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل، از وضعیت دشوار پناهندگان افغانستانی در ایران و نیاز فوری به افزایش سهمیه انتقال آنها به کشورهای امن سخن گفت. فاطمه فاطر، فعال جامعه مدنی و حقوق زنان، با ارسال نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، […]
بانو مریم محمدی، نویسنده و فعال حقوق مهاجران، در این داستان کوتاه، روایتی تکاندهنده از زندگی پناهندگان را به تصویر میکشد. این داستان که بر اساس مشاهدات عینی نویسنده شکل گرفته، عمق رنج و تبعیض را به مخاطب نشان میدهد. رحیم وقتی از سر ساختمان برگشت، هنوز لباس کارش را عوض نکرده بود که فریاد […]
دولت ترامپ در حال بررسی طرحی است که ورود شهروندان ۴۳ کشور، از جمله افغانستان، به ایالات متحده را محدود یا ممنوع کند. این اقدام میتواند تأثیرات گستردهای بر مهاجرت و روابط بینالمللی داشته باشد. رسانههای آمریکایی گزارش دادهاند که دولت ترامپ در حال بررسی اعمال محدودیتهای گسترده سفر برای شهروندان ۴۳ کشور است. این […]
در حالی که افغانستان تحت حاکمیت طالبان با بحرانهای پیچیده اقتصادی، اجتماعی و امنیتی دست و پنجه نرم میکند، مقامهای این گروه، تبلیغات منفی را عامل اصلی تشدید مهاجرت جوانان افغانستانی میدانند. این ادعا، در پس پردهی انکار واقعیتهای تلخ، تلاشی برای فرار از مسئولیت و سرپوش گذاشتن بر عملکرد ناکارآمد طالبان است. عبداللطیف نظری، […]
دیدگاه بسته شده است.