نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از روزنامه راه مدنیت؛ غزال حارث، رییس این اداره، امروز شنبه (۴اسد) در نشستی خبری گفت که این اداره، بررسیهای ابتدایی خود را درباره قاچاق دستگاههای تنفسی (وتلانتور) به پاکستان، حیفومیل بودجه کرونا در ولایتها، عدم پرداخت معاشات کارمندان صحی و قراردادیهای مبارزه با فساد انجام داده است. دربررسیهای اداره […]
به گزارش شانا به نقل از روزنامه راه مدنیت؛ غزال حارث، رییس این اداره، امروز شنبه (۴اسد) در نشستی خبری گفت که این اداره، بررسیهای ابتدایی خود را درباره قاچاق دستگاههای تنفسی (وتلانتور) به پاکستان، حیفومیل بودجه کرونا در ولایتها، عدم پرداخت معاشات کارمندان صحی و قراردادیهای مبارزه با فساد انجام داده است.
دربررسیهای اداره بازرس ریاستجمهوری هنوز اتهام قاچاق دستگاههای تنفسی به پاکستان، ثابت نشده است؛ ولی فهرست دقیقی از خریداری این دستگاهها نیز در وزارت صحت عامه وجود ندارد.
غزال حارث گفت: از شروع بررسیها تاکنون، مسوولان وزارت صحت عامه ارقام متفاوتی از موجودی دستگاههای تنفسی ارایه کردهاند و به همین علت، در برخی مراکز صحی ولایتها دستگاههای تنفسی اضافی نگهداری میشود.
به گفتهٔ رییس ادارهٔ بازرس ریاستجمهوری، در فهرست نهایی وزارت صحت عامه ۳۳۵دستگاه تنفسی وجود دارد که از این میان ۲۶۹دستگاه وجود دارد. او میافزاید: تکتک این دستگاهها بررسی خواهد شد.
ادارهٔ بازرس ریاستجمهوری همچنین درباره چگونگی مصرف بودجه اختصاصیافته برای مبارزه با کرونا در ولایتها افزود که این پول باید مطابق طرزالعمل مصرف بودجه و طرزالعمل تدارکات اضراری مصرف شود.
این اداره از میان ۳۴ولایت، مصرف بودجهٔ مبارزه با ویروس کرونا را تنها در چهار ولایت بررسی کرده است.
یافتههای ابتدایی نشان میدهد که در بسیاری موارد اجنسا با قیمت زیاد خریداری شده است؛ مثلا یک موبل فرنیچر چینایی به قیمت ۷۳هزار افغانی خریده شده است؛ درحالیکه این جنس در بازار حدود ۳۰ تا ۳۵هزار افغانی قیمت دارد.
به گفتهٔ غزال حارث، از بودجه مبارزه با ویروس کرونا خریدارهای غیرمرتبط نیز صورت گرفته است؛ مثلا در برخی ولایتها تختخواب، لنز کمره، تلویزیونهای بزرگ و سیتهای موبایل خریداری شده است.
ادارهٔ بازرس ریاستجمهوری تا کرد که مشکلاتی در مصرف بودجه وجود دارد و پس از بررسیها، حیفومیلکنندگان بودجه مبارزه با ویروس کرونا به نهادهای عدلی و قضایی معرفی خواهند شد.
کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از وضعیت بحرانی مهاجران افغانستانی در پاکستان خبر داده و اعلام کرده است که این کشور میزبان بیش از ۲.۱ میلیون مهاجر افغانستانی است.
بازنشستگان در افغانستان در زمان حکومت پیشین با فساد و سیستم ناکارآمد نظام بازنشستگی مواجه بودند، اما در زمان طالبان با «ستم»، «فقر» و «جبر» روزگار دستوپنجه نرم میکنند.
به گزارش شانا به نقل از افغانستاناینترنشنال افراد مبتلا به امپاکس دو کودک از پکتیا و ولسوالی فرزه کابل هستند و فعلا در شفاخانه صحت طفل بستریاند. مقامهای طالبان تاکنون درباره ثبت موارد ابتلا به امپاکس در افغانستان چیزی نگفتهاند. این اولین بار است که در افغانستان دو مورد بیماری امپاکس گزارش میشود. امپاکس معروف […]
یک نشریه آمریکایی نوشته است که با کمک مقامهای پیشین افغانستان، یک میلیارد دالر پول نقد و طلا از افغانستان قاچاق شده است.
دیدگاه بسته شده است.