نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گزارش تازهٔ وزارت دفاع ایالات متحده امریکا نشان میدهد که دولت ایران با حمایت و پشتیبانی از گروه طالبان، اهداف خود را در افغانستان جستوجو میکند.
به گزارش شانا به نقل از روزنامه راه مدنیت؛ وزارت دفاع امریکا روز چهارشنبه (۱۱سرطان) گزارش خود را به کنگره امریکا ارایه کرد. در این گزارش آمده است که گروههای منطقهیی وابسته به شبکهٔ القاعده روابط نزدیکی با گروه طالبان برقرار کردهاند و این گروه در حمله به سربازان امریکایی و سایر کشورها نقش دارد.
براساس این گزارش «طالبان به همکاری با شاخه القاعده در شبهقاره هند ادامه دادهاند.»
وزارت دفاع امریکا در این گزارش گفته است که باوجود پیشرفتها در روند صلح افغانستان، شاخه القاعده در شبهقاره هند روابط نزدیکی با طالبان در این کشور برقرار کرده که احتمالا برای محافظت و آموزش آنها (طالبان) است.
بر بنیاد این گزارش، شاخه القاعده در شبهقاره هند به طور دوامدار با اعضای سطح پایین طالبان برای تضعیف دولت افغانستان همکاری میکند.
وزارت دفاع امریکا در این گزارش با اشاره به نقش ایران در امور افغانستان، گفته است: «ایران اهداف خود را در افغانستان با ارایه پشتیبانی حسابشده به طالبان و تعامل و تلاش برای تقویت روابط با دولت افغانستان دنبال میکند.»
این در حالی است که دو روز پیش، نماینده ویژهٔ وزارت خارجه ایران در دوحه، پایتخت قطر با اعضای دفتر سیاسی طالبان دیدار کرده است.
وزارت دفاع امریکا در حالی این گزارش را به کنگره این کشور ارایه میکند که گروه طالبان با افزایش میزان خشونتها، روند گفتوگوهای صلح و مذاکرات بینالافغانی را با چالش روبرو کرده است.
دادگاه عالی روسیه تصمیم گرفته است نام طالبان را از فهرست گروههای تروریستی این کشور حذف کند. این تصمیم در جلسهای غیرعلنی و با درخواست دادستان کل روسیه اتخاذ شده است. طالبان از سال ۲۰۰۳ در لیست گروههای تروریستی روسیه قرار داشت، اما طی سالهای اخیر روابط میان طالبان و مسکو بهبود یافته است. روسیه […]
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
ذاکر نایک، واعظ مسلمان تندروی هندی، در پستی که اخیراً در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، عکسی از دیدارش با عبدالحق وثیق، رئیس استخبارات طالبان، به اشتراک گذاشت.
افراسیاب ختک، سناتور پیشین پاکستانی، با انتقاد از سیاستهای گذشته کشورش، تأکید کرد که پاکستان اکنون بهای ۴۵ سال حمایت از افراطگرایی و تروریسم را میپردازد. وی هشدار داد که این پدیدهها به ساختار قدرت و سیاست کشور گره خوردهاند و ریشهکن کردن آنها چالش بزرگی خواهد بود. افراسیاب ختک، سیاستمدار و سناتور پیشین پاکستانی، […]
دیدگاه بسته شده است.