نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری، «سید حشمتالله هاشمی» سرپرست کمیسیون اصلاحات اداری افغانستان اعلام کرد که با تکمیل روند بیومتریک و انگشتنگاری کارمندان دولت در دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی مشخص شد که ۱۲ هزار «کارمند خیالی» در نهادهای مختلف دولت وجود دارند که از سالها قبل بدون حضور در محل کار و انجام […]
به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری، «سید حشمتالله هاشمی» سرپرست کمیسیون اصلاحات اداری افغانستان اعلام کرد که با تکمیل روند بیومتریک و انگشتنگاری کارمندان دولت در دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی مشخص شد که ۱۲ هزار «کارمند خیالی» در نهادهای مختلف دولت وجود دارند که از سالها قبل بدون حضور در محل کار و انجام وظیفه حقوق دریافت میکردند.
«کارمند خیالی» به عضوی از کارمندان دولتی گفته میشود که هویت اصلی یا جعلی او در اسناد و مدارک دولتی ثبت است، به نام او حقوق پرداخته میشود، اما خود او در محل کار حاضر نمیشود.
هاشمی افزود که بیشترین تعداد از این کارمندان خیالی مربوط به وزارت معارف افغانستان هستند که در آن ۹ هزار «معلم خیالی» شناسایی شده است.
«نجیبه آرین» سخنگوی وزارت معارف در این باره به بیبیسی گفته است که انگشتنگاری معلمها هنوز تکمیل نشده و پس از ختم این روند آمار معلمان حقیقی و خیالی مشخص خواهد شد.
در سالهای گذشته نیز مسئله وجود «سربازان خیالی» در صفوف نیروهای امنیتی افغانستان گزارش شده بود که حقوق و مزایای آنها توسط فرماندههان فاسد دریافت میشد.
امسال نیز یک نهاد نظارتی آمریکا گزارش داده بود که چیزی حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد از مواضع نیروهای پلیس در ولایتهای تحت درگیری قندهار، زابل، هلمند و ارزگان را «سربازان خیالی» تشکیل میدهند.
یک نشریه آمریکایی نوشته است که با کمک مقامهای پیشین افغانستان، یک میلیارد دالر پول نقد و طلا از افغانستان قاچاق شده است.
نخستوزیر طالبان در دیدار با هیئت سازمان همکاریهای اسلامی گفته است این گروه به هیچ کسی اجازه نمیدهد از افغانستان در امور دیگران مداخله یا امنیت کشورها با خطر مواجه کند.
آیا میتوانیم در این دوره تاریخی به جای روایتهای ملالانگیز و دلگیر گذشته از شکست، به فنا رفتن و عقبگرد جلوگیری کنیم؟ آیا میتوان در میان این حجم دلزدگی و خروارها غم که سایه سنگینش بر زندگی ما گسترده شده است به آینده امیدوار بود؟ در این زمانه ظلمت که بارقههای نو میرود تا به […]
به گزارش شانا به نقل از روزنامه راه مدنیت؛ غزال حارث، رییس این اداره، امروز شنبه (۴اسد) در نشستی خبری گفت که این اداره، بررسیهای ابتدایی خود را درباره قاچاق دستگاههای تنفسی (وتلانتور) به پاکستان، حیفومیل بودجه کرونا در ولایتها، عدم پرداخت معاشات کارمندان صحی و قراردادیهای مبارزه با فساد انجام داده است. دربررسیهای اداره […]
دیدگاه بسته شده است.