نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
افبیآی، پلیس فدرال ایالات متحده آمریکا به خریداران هشدار داد هنگام خرید تلویزیونهای هوشمند هشیار باشند.
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ در اطلاعیهٔ این نهاد (افبیآی) آمده است که تلویزیون هوشمند که معمولاً در اتاق نشیمن نصب میشود، میتواند برای هک کردن شبکهٔ کامپیوتر خانگی و جاسوسی از ساکنان به کار گرفته شود.
افبیآی در اطلاعیهٔ خود اعلام کرد که اینگونه وسایل که عمدتاً دوربین و میکروفون دارند و گاهی از فناوری تشخیص چهره هم بهره میبرند، در مقایسه با رایانه و تلفن هوشمند، امنیت چندانی ندارند و مجرمان سایبری میتوانند از طریق آنها منبع اینترنت خانه را هک کنند و وارد آن شوند.
کاربر به کمک تلویزیون هوشمندی که به اینترنت متصل میشود، میتواند در اینترنت بگردد و برنامههای محبوبش را به شکل آنلاین تماشا کند.
این تلویزیونها همچنین به جای کنترل از راه دور، مجموعهای از گزینههای سفارشی از جمله «کنترل صوتی» دارند که کاربر به کمک آن میتواند فقط با صحبت کردن، کانال عوض کند یا صدا را کم و زیاد کند.
تلویزیونهای هوشمند اطلاعات بسیار زیادی را جمعآوری میکنند تا آنها را در اختیار صنعت تبلیغات بگذارند، از جمله اطلاعاتی دربارهٔ برنامههایی که مردم تماشا میکنند. سیستم عامل این تلویزیونها نیز درست مانند یک رایانه، ممکن است خراب شود یا ویروس بگیرد.
در اطلاعیهٔ پلیس فدرال آمریکا خطاب به مشتریان آمده است: «علاوه بر اینکه امکان دارد شرکتهای طراح و سازندهٔ این دستگاهها صدا و تصویر شما را بشنوند و ببیند، ممکن است این تلویزیونها دروازهٔ ورود مجرمان سایبری به خانههایتان باشد.»
این اطلاعیهٔ در ادامه میافزاید: «در حالت خوشبینانه، مجرمان میتوانند کانال تلویزیون شما را عوض و صدا را کم و زیاد کنند، یا به کودکانتان تصاویر نامناسب نشان بدهند. در حالت بدبینانه، آنها میتوانند دوربینِ تلویزیون اتاق خواب را روشن کنند و دزدکی به شما زل بزنند.»
افبیآی همچنین اعلام کرد که کاربران باید از امکانات دستگاه خود آگاه باشند مثلا اینکه بدانند در صورت لزوم چطور دستگاه را بهطور کامل از کار بیندازند. همچنین توصیه شده است که کاربران بیاموزند چگونه گذرواژهٔ دستگاه را تغییر بدهند و وقتی از تلویزیون استفاده نمیکنند، روی دوربینش را بپوشانند.
گروه طالبان در اقدامی جدید و محدودکننده، به رسانههای صوتی و تصویری ولایت هرات دستور داده است تا گویندگان زن را از کار برکنار کنند. به گزارش منابع محلی، اداره امر به معروف طالبان در هرات با صدور این فرمان، دلیل این اقدام را تحریک جنسی اعضای این گروه توسط زنان گوینده عنوان کرده است. […]
به گفته یکی از نهادهای حمایتکننده رسانهها اعلام کرد که از تسلط گروه طالبان بر افغانستان تاکنون نیمی از شبکههای رادیویی آن تعطیل شدهاند.
همزمان با وضع محدودیتهای سختگیرانه علیه رسانههای آزاد، طالبان از آغاز نشرات «رادیو شریعت» در ولایت لغمان خبر داد.
بیستویکم نوامبر مصادف است با روز جهانی تلویزیون، اما این روز در حالی فرامیرسید که بیشتر رسانههای تصویری در افغانستان تعطیل و یا با مشکلات اقتصادی مواجه هستند.
دیدگاه بسته شده است.