نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اتاق مشترک تجارت افغانستان و پاکستان از برگزاری نشست بزرگان قومی و بازرگانان دو کشور برای بازگشایی گذرگاه تورخم و برقراری آتشبس در این منطقه خبر داد. این نشست پس از درگیریها و بسته شدن گذرگاه به مدت دو هفته برگزار شد.
اتاق مشترک تجارت افغانستان و پاکستان اعلام کرد که نشست بزرگان قومی دو کشور روز یکشنبه، ۱۹ حوت، با هدف بررسی وضعیت گذرگاه تورخم و تلاش برای بازگشایی آن برگزار شد. در این نشست که با حضور نمایندگان تجار و مسئولان دو کشور برگزار شد، موضوع برقراری آتشبس در منطقه به عنوان یکی از اولویتهای مهم مورد بحث قرار گرفت.
گذرگاه تورخم، که یکی از مهمترین مسیرهای تجاری و عبوری میان افغانستان و پاکستان است، بیش از دو هفته پیش به دلیل ساخت پاسگاه امنیتی توسط طالبان در طرف افغانستان بسته شد. این بسته شدن گذرگاه منجر به درگیریهای متعدد میان نیروهای طالبان و سربازان پاکستانی شده است.
منابع خبری مدعی هستند که نمایندگانی از طالبان نیز در این نشست حضور داشتهاند و در تلاش هستند تا در شرایط کنونی راهحلی برای بازگشایی این گذرگاه و برقراری آرامش در منطقه پیدا کنند. بر اساس گزارشها، آتشبس در گذرگاه تورخم یکی از موضوعات اصلی این مذاکرات بوده است.
بازگشایی این گذرگاه میتواند تأثیرات زیادی بر روابط تجاری و اقتصادی میان دو کشور داشته باشد و از اهمیت ویژهای برخوردار است.
در روز جهانی قابله، بحران مرگومیر مادران در افغانستان شدت بیشتری گرفته است. با وجود اهمیت آموزشهای پزشکی، بهویژه در حوزه قابلهگی، سیاستهای محدودکننده طالبان که زنان را از این آموزشها محروم کرده، جان هزاران مادر و نوزاد را به خطر انداخته است.
سازمان عفو بینالملل با راهاندازی یک کارزار جدید، خواستار توقف فوری برنامه اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان شده است. این سازمان در بیانیهای اعلام کرد که هدف این ابتکار، حمایت از مهاجرانی است که با خطر اخراج غیرقانونی روبهرو هستند.
ارتش آزادیبخش بلوچ مسئولیت حمله به یک کاروان نظامی در بلوچستان را برعهده گرفت و مدعی شد که در این حمله ۹۰ نیروی ارتش پاکستان کشته شدهاند. این در حالی است که مقامهای پاکستانی تعداد کشتهها را تنها پنج نفر اعلام کردهاند. ارتش آزادیبخش بلوچ امروز (یکشنبه) اعلام کرد که در حمله به یک کاروان […]
فدراسیون بینالمللی خبرنگاران هشدار داده است که خبرنگاران افغانستانی در تبعید با تهدیدها، بازداشتهای خودسرانه و خطر اخراج از پاکستان روبرو هستند. این شرایط، بر شدت فشارها و محدودیتها علیه رسانهها و روزنامهنگاران تأکید دارد.
دیدگاه بسته شده است.