نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
انور ابراهیم، نخست وزیر مالزیا در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: سیاستهای تبعیضآمیز علیه زنان و دختران در افغانستان باید تغییر کند. محرومیت [دختران] از تحصیل، خلاف آموزههایی دین مبین اسلام است.»
نخستوزیر مالزیا اظهار کرد که سیاست طالبان در برابر زنان افغانستان زنستیزانه و خلاف معیارهای حقوق بشری و دین اسلام است.
انور ابراهیم، نخست وزیر مالزیا روز جمعه ۳۱ سنبله در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: سیاستهای تبعیضآمیز علیه زنان و دختران در افغانستان باید تغییر کند. محرومیت [دختران] از تحصیل، خلاف آموزههایی دین مبین اسلام است.»
او همچنین به وضعیت وخیم انسانی در افغانستان اشاره کرد و از جهان خواست که کمکهای بشردوستانهشان را از این کشور دریغ نکنند.
انور ابراهیم تصریح کرد کشورش به شدت نگران وضعیت وخیم انسانی در افغانستان است. نخستوزیر مالزیا اظهار کرد که محرومیت دختران از تحصیل در افغانستان، علیه آموزههای دین اسلام است و طالبان با این کار، خلاف اصول اسلامی عمل میکند.
فرمانهای زنستیزانه و ضد انسانی طالبان در حالی با شدت اجرا میشود که زنان این کشور در بیپناهی مطلق علیه آنها ایستادهاند. طالبان هرچند در این دو سال با تمام قوت برای خاموشکردن زنان تلاش کردند اما زنان هیچگاه صحنه را رها نکردند و بر طالبان شوریدند.
جدیداً و همزمان با اولین نشست سازمان ملل در باره بررسی آپارتاید جنسیتی در افغانستان فاطمه امیر یکی از بازماندگان حمله انتحاری بر مرکز آموزش کاج در پیامی از ایستادگی سخن میگوید. امیری که یک چشمش را ماه میزان ۱۴۰۱ از اثر حمله انتحاری در میان دانشآموزان از دست داد، میگوید: خسته از تیر و بارو دو تفنگ، به خود و به تمام همراهانم قول میدهم که در برابر تمام ناملایمات زندگی تسلیم نشده و برای یک جامعهی کوشا، مقتدر، آزاد و آگاه بیش از هر کسی تلاش خواهم کرد.
قابل یادآوری است که هفتادوهشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل که روز سهشنبه ۱۹ سپتامبر، آغاز به کار کرده بود، قرار است تا سه روز دیگر (۲۶ سپتامبر) ادامه داشته باشد.
علیرغم تلاشهای طالبان برای کسب کرسی افغانستان در سازمان ملل متحد و ادعای موفقیت در روابط دیپلماتیک، این گروه همچنان با موانع جدی در سطح بینالمللی مواجه است. کشورهای جهان، به دلیل نگرانیهای حقوق بشری، نبود روند دموکراتیک در قدرتگیری طالبان و ارتباطات احتمالی با گروههای افراطی، از به رسمیت شناختن این گروه بهعنوان حکومت […]
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
طالبان و سازمان ملل متحد در تعاملاتی پیچیده و حساس قرار دارند که تعادل ظریفی میان همکاری مشروط و اختلافنظرهای اساسی را شکل داده است. در حالی که طالبان بر رعایت مواضع خود تأکید دارد، سازمان ملل خواهان احترام به حقوق زنان، تشکیل دولت فراگیر، و تلاشهای جدی برای مبارزه با تروریسم است. این روابط […]
ذاکر نایک، واعظ مسلمان تندروی هندی، در پستی که اخیراً در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، عکسی از دیدارش با عبدالحق وثیق، رئیس استخبارات طالبان، به اشتراک گذاشت.
دیدگاه بسته شده است.