نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از دویچهوله؛ گروه رسانهای فونکه روز پنجشنبه ۵ جدی (۲۶ دسامبر) با استناد به تازهترین آمار اداره کل آمار اروپا (Eurostat) از کاهش تقاضای پناهندگی در آلمان در سال ۲۰۱۹ خبر داده است. طبق این آمار در بازه زمانی ژانویه تا نوامبر ۲۰۱۹ مجموعاً ۱۳۳ هزار و ۲۷۰ نفر در […]
به گزارش شانا به نقل از دویچهوله؛ گروه رسانهای فونکه روز پنجشنبه ۵ جدی (۲۶ دسامبر) با استناد به تازهترین آمار اداره کل آمار اروپا (Eurostat) از کاهش تقاضای پناهندگی در آلمان در سال ۲۰۱۹ خبر داده است.
طبق این آمار در بازه زمانی ژانویه تا نوامبر ۲۰۱۹ مجموعاً ۱۳۳ هزار و ۲۷۰ نفر در آلمان درخواست پناهندگی دادهاند.
این شمار در مقایسه با شمار درخواستهای پناهندگی سال ۲۰۱۸ کاهشی ۱۳ درصدی را نشان میدهد. در سال ۲۰۱۸ نیز شمار تقاضاهای پناهندگی در آلمان در مقایسه با سال پیش از آن ۱۶ درصد کاهش یافته بود.
بنابر دادههای اداره آمار آلمان، در مجموع یک میلیون و ۷۰۰ هزار پناهجو میان سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ در این کشور درخواست پناهندگی دادهاند.
آنگونه که در گزارش گروه رسانهای فونکه آمده است، شمار درخواستهای پناهندگی در کل اتحادیه اروپا اما بر خلاف آلمان سیری صعودی داشته است.
در بازه زمانی ژانویه تا سپتامبر سال ۲۰۱۹ مجموعاً ۴۷۳ هزار و ۲۱۵ نفر در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تقاضای پناهندگی کردهاند که این ۶ / ۸ درصد در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال ۲۰۱۸ میلادی است.
این نخستین بار از سال ۲۰۱۵ به این سو است که مجموع درخواستهای پناهندگی در اتحادیه اروپا رو به افزایش گذاشته است.
فرانسه و اسپانیا کشورهایی هستند که با بیشترین افزایش تقاضای پناهندگی در سال ۲۰۱۹ روبرو بودهاند. اکثر متقاضیان پناهندگی نیز شهروندان سوریه، افغانستان و ونزوئلا بودهاند.
گروه رسانهای فونکه نیز گزارش داده بود که آمار خارجیانی که از آلمان اخراج میشوند و همچنین شمار کسانی که به طور غیرمجاز وارد این کشور شدهاند، کاهش یافته است.
طبق این گزارش از ژانویه تا اکتبر سال جاری میلادی ۲۰ هزار و ۹۹۶ خارجی از آلمان اخراج شدهاند که این حدود یک هزار نفر کمتر از شمار اخراجها در مدت مشابه سال ۲۰۱۸ است.
فاطمه فاطر، فعال حقوق زنان، طی نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل، از وضعیت دشوار پناهندگان افغانستانی در ایران و نیاز فوری به افزایش سهمیه انتقال آنها به کشورهای امن سخن گفت. فاطمه فاطر، فعال جامعه مدنی و حقوق زنان، با ارسال نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، […]
بانو مریم محمدی، نویسنده و فعال حقوق مهاجران، در این داستان کوتاه، روایتی تکاندهنده از زندگی پناهندگان را به تصویر میکشد. این داستان که بر اساس مشاهدات عینی نویسنده شکل گرفته، عمق رنج و تبعیض را به مخاطب نشان میدهد. رحیم وقتی از سر ساختمان برگشت، هنوز لباس کارش را عوض نکرده بود که فریاد […]
دولت ترامپ در حال بررسی طرحی است که ورود شهروندان ۴۳ کشور، از جمله افغانستان، به ایالات متحده را محدود یا ممنوع کند. این اقدام میتواند تأثیرات گستردهای بر مهاجرت و روابط بینالمللی داشته باشد. رسانههای آمریکایی گزارش دادهاند که دولت ترامپ در حال بررسی اعمال محدودیتهای گسترده سفر برای شهروندان ۴۳ کشور است. این […]
در حالی که افغانستان تحت حاکمیت طالبان با بحرانهای پیچیده اقتصادی، اجتماعی و امنیتی دست و پنجه نرم میکند، مقامهای این گروه، تبلیغات منفی را عامل اصلی تشدید مهاجرت جوانان افغانستانی میدانند. این ادعا، در پس پردهی انکار واقعیتهای تلخ، تلاشی برای فرار از مسئولیت و سرپوش گذاشتن بر عملکرد ناکارآمد طالبان است. عبداللطیف نظری، […]
دیدگاه بسته شده است.