نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گروه موسوم به خلافت اسلامی، داعش، مسئولیت حملات یاد شده را برعهده گرفته و مقامات امنیتی در سریلانکا ضمن ابراز نگرانی از فعالیت برخی گروه های تندرو محلی از دستگیری دهها مظنون مرتبط با این حملات خبر دادهاند.
به گزارش شانا نیوز به نقل از یورونیوز دولت سریلانکا اعلام کرده است که پوشش کامل صورت از سوی معتقدان به برخی مذاهب در این کشور از این پس ممنوع خواهد بود. این تصمیم پس از حملات خونبار یکشنبه گذشته به چندین کلیسا و هتل لوکس در این کشور که دست کم ۲۵۰ کشته برجای گذاشت، اتخاذ می شود.
تدابیر امنیتی پس از این حملات در سریلانکا افزایش یافته و مقامهای امنیتی در این کشور برای یافتن هستههای تروریستی دست به بازرسی خانه به خانه زدهاند.
مایتریپالا سیریسنا، رئیس جمهوری سریلانکا با صدور فرمانی مبنی بر اجرایی شدن یک قانون اضطراری برای پاکسازی کشورش از فعالان افراطی تاکید کرده است که این قانون از روز دوشنبه عملیاتی میشود.
ممنوعیت پوشش صورت که سبب پنهان کردن هویت افراد شود از جمله مواردی است که در قانون جدید بر آن تاکید شده است.
دفتر ریاست جمهوری سریلانکا با انتشار بیانیهای ضمن اعلام این ممنوعیت تصریح کرده است که تصمیم برای اقدام یادشده برای حفظ امنیت ملی اتخاذ شده است.
سریلانکا، کشوری بیست و یک میلیون نفری که اغلب ساکنان آن را بوداییها تشکیل میدهند حدود یک میلیون و دویست هزار کاتولیک را در خود جای داده که این میزان هفت درصد جمعیت این کشور را تشکیل میدهد.
فاطمه براتیان، عضو سابق تیم ملی فوتبال زنان افغانستان، اکنون در انگلستان تلاش میکند تا دختران مسلمان را به ورزش تشویق کند و موانع فرهنگی را کنار بزند. پس از بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱، بسیاری از ورزشکاران زن افغانستان مجبور به ترک کشور شدند. فاطمه براتیان، یکی از اعضای تیم ملی فوتبال […]
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
بر اساس گزارش دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد، رانندگان در افغانستان از انتقال زنان بدون محرم، حتی به مراکز درمانی، خودداری میکنند. این محدودیت که از قوانین طالبان سرچشمه میگیرد، مانع جدی در مسیر دسترسی زنان به خدمات حیاتی از جمله درمان پزشکی ایجاد کرده است. این اقدام، که بخشی از سیاستهای سرکوبگرانهی طالبان […]
نازی مظفری، نویسنده و منتقد مقیم اروپا، با نگاهی تیزبینانه و انتقادی، به بررسی برنامههای فرهنگی زنستیزانه پرداخته است. او با تأکید بر ضرورت بازنگری جدی در محتوای این برنامهها، از نهادینهشدن خشونت و تحقیر زنان در جامعه هشدار داده و خواستار شکستن چرخههای آسیبزننده شده است. اکنون متن او را میخوانیم. از هرچه انجمن […]
دیدگاه بسته شده است.