نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در پی غرق شدن یک کشتی حامل مهاجران روز سهشنبه ۳ دسامبر در سواحل موریتانی، دستکم ۵۸ نفر جان خود را از دست دادند. این حادثه یکی از مرگبارترین فجایع روی داده در دریا طی سال جاری میلادی محسوب میشود.
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ این کشتی که هفته گذشته گامبیا را به مقصد جزایر قناری در اسپانیا ترک کرده بود، در مجموع ۱۵۰ مسافر داشت که بخش قابل توجهی از مسافران زن و کودک بودند.
بنا بر اعلام نماینده آژانس مهاجرت سازمان ملل در امور غرب آفریقا، بسیاری از سرنشینان غرق شدهاند و افرادی که نجات یافتهاند تا سواحل موریتانی در نزدیکی شهر نواذیبو شنا کردهاند.
بنابر اعلام مقامات ۸۳ نفر تا ساحل شنا کردهاند و به گفتۀ وزیر کشور موریتانی ۱۰ نفر نیز برای درمان فوری به بیمارستان منتقل شدهاند.
جستجو در محل برای یافتن افراد گمشده همچنان ادامه دارد.
دولت موریتانی همچنین در بیانیهای اعلام کرد پرونده تحقیقی را درباره این «حادثه دلخراش» و شبکههای قاچاق احتمالی مرتبط با آن باز خواهد کرد.
در حد فاصل سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ میلادی هزاران نفر که در تلاش برای رسیدن به جزایر قناری بودند، در سواحل موریتانی جان خود را از دست دادند. پس از آن برای سالها شمار قربانیان این سفر پر خطر به نحو چشمگیری کاهش یافت اما در ماههای اخیر مقامات این کشور بار دیگر اعلام کردند که دهها کشتی را که تلاش میکردند مهاجرانی را از سنگال در همسایگی گامبیا به اروپا برسانند، توقیف کردهاند.
هنوز مقامات گامبیا درباره این حادثه اظهار نظر نکردهاند.
بنابر اعلام سازمان ملل، در سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ بیش از ۳۵ هزار گامبیایی از طریق دریا به اروپا رسیدهاند.
فاطمه فاطر، فعال حقوق زنان، طی نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل، از وضعیت دشوار پناهندگان افغانستانی در ایران و نیاز فوری به افزایش سهمیه انتقال آنها به کشورهای امن سخن گفت. فاطمه فاطر، فعال جامعه مدنی و حقوق زنان، با ارسال نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، […]
بانو مریم محمدی، نویسنده و فعال حقوق مهاجران، در این داستان کوتاه، روایتی تکاندهنده از زندگی پناهندگان را به تصویر میکشد. این داستان که بر اساس مشاهدات عینی نویسنده شکل گرفته، عمق رنج و تبعیض را به مخاطب نشان میدهد. رحیم وقتی از سر ساختمان برگشت، هنوز لباس کارش را عوض نکرده بود که فریاد […]
دولت ترامپ در حال بررسی طرحی است که ورود شهروندان ۴۳ کشور، از جمله افغانستان، به ایالات متحده را محدود یا ممنوع کند. این اقدام میتواند تأثیرات گستردهای بر مهاجرت و روابط بینالمللی داشته باشد. رسانههای آمریکایی گزارش دادهاند که دولت ترامپ در حال بررسی اعمال محدودیتهای گسترده سفر برای شهروندان ۴۳ کشور است. این […]
در حالی که افغانستان تحت حاکمیت طالبان با بحرانهای پیچیده اقتصادی، اجتماعی و امنیتی دست و پنجه نرم میکند، مقامهای این گروه، تبلیغات منفی را عامل اصلی تشدید مهاجرت جوانان افغانستانی میدانند. این ادعا، در پس پردهی انکار واقعیتهای تلخ، تلاشی برای فرار از مسئولیت و سرپوش گذاشتن بر عملکرد ناکارآمد طالبان است. عبداللطیف نظری، […]
دیدگاه بسته شده است.