نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در پی غرق شدن یک کشتی حامل مهاجران روز سهشنبه ۳ دسامبر در سواحل موریتانی، دستکم ۵۸ نفر جان خود را از دست دادند. این حادثه یکی از مرگبارترین فجایع روی داده در دریا طی سال جاری میلادی محسوب میشود.
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ این کشتی که هفته گذشته گامبیا را به مقصد جزایر قناری در اسپانیا ترک کرده بود، در مجموع ۱۵۰ مسافر داشت که بخش قابل توجهی از مسافران زن و کودک بودند.
بنا بر اعلام نماینده آژانس مهاجرت سازمان ملل در امور غرب آفریقا، بسیاری از سرنشینان غرق شدهاند و افرادی که نجات یافتهاند تا سواحل موریتانی در نزدیکی شهر نواذیبو شنا کردهاند.
بنابر اعلام مقامات ۸۳ نفر تا ساحل شنا کردهاند و به گفتۀ وزیر کشور موریتانی ۱۰ نفر نیز برای درمان فوری به بیمارستان منتقل شدهاند.
جستجو در محل برای یافتن افراد گمشده همچنان ادامه دارد.
دولت موریتانی همچنین در بیانیهای اعلام کرد پرونده تحقیقی را درباره این «حادثه دلخراش» و شبکههای قاچاق احتمالی مرتبط با آن باز خواهد کرد.
در حد فاصل سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ میلادی هزاران نفر که در تلاش برای رسیدن به جزایر قناری بودند، در سواحل موریتانی جان خود را از دست دادند. پس از آن برای سالها شمار قربانیان این سفر پر خطر به نحو چشمگیری کاهش یافت اما در ماههای اخیر مقامات این کشور بار دیگر اعلام کردند که دهها کشتی را که تلاش میکردند مهاجرانی را از سنگال در همسایگی گامبیا به اروپا برسانند، توقیف کردهاند.
هنوز مقامات گامبیا درباره این حادثه اظهار نظر نکردهاند.
بنابر اعلام سازمان ملل، در سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ بیش از ۳۵ هزار گامبیایی از طریق دریا به اروپا رسیدهاند.
بازگشت گسترده مهاجران افغانستانی به کشورشان در شرایطی رخ میدهد که افغانستان با بحرانهای عمیق امنیتی، اقتصادی و اجتماعی مواجه است. این بازگشتها، که اغلب ناخواسته و بدون آمادگی ساختاری صورت میگیرند، در بستری از انسداد سیاسی، سرکوب اجتماعی و فروپاشی نهادی اتفاق میافتند. پس از سقوط دولت جمهوری اسلامی افغانستان در اوت ۲۰۲۱ و […]
روند اخراج مهاجران افغانستانی از کشورهای همسایه با شدت ادامه دارد. تنها در یک روز، بیش از چهار هزار مهاجر مجبور به ترک محل سکونت خود و بازگشت به افغانستان شدند. همزمان، حادثه دردناک خودسوزی یک خلبان افغانستانی در مشهد بازتابی از مشکلات شدید پناهجویان افغانستانی در خارج از کشور است. اخراج مهاجران افغانستانی از […]
از زمان قدرتگیری طالبان در افغانستان، موج بازداشت و اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان به شدت افزایش یافته است. هزاران مهاجر که فاقد مدارک اقامتی هستند، در ماههای اخیر از این کشور اخراج شدهاند، در حالی که سازمانهای حقوق بشری خواستار توقف این روند شدهاند. در کنار نگرانیهای امنیتی، تبعات اجتماعی و اقتصادی این بحران […]
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
دیدگاه بسته شده است.