نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
کاترین کولونا، وزیر خارجه فرانسه روز جمعه، ۳۱ سنبله ۱۴۰۲ در نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت: خشونت علیه زنان در قلب هویت سیاسی طالبان قرار دارد.
به گفته خانم کولونا طالبان، زنان افغانستان را به علت جنسیت آنها سرکوب میکنند. او خواهان لغو فوری همهی محدودیتهای ضد انسانی اعمالشده بر زنان این کشور شد. این در حالی است که زنان تحت حکومت طالبان از دو سال به اینسو از رفتن به مکتب، دانشگاه، کارهای اداری و حتی تفریح منع شده اند. خانم کولونا تأکید کرد که کشورش در کنار شهروندان افغانستان با همبستگی کامل خواهد ماند. او تصریح کرد که فرانسه کمکهای بشردوستانهاش را در زمینههای بهداشت، آموزش و امنیت غذایی ادامه خواهد داد.
این در حالی است که توماس وست، نماینده ویژه ایالات متحده نیز در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با مقامهای شماری از کشورها و سازمانها از جمله ناروی، جاپان، کمیته بینالمللی نجات، سازمان همکاری اسلامی و وزیر خارجه حکومت موقت پاکستان درباره نیازمندی به آموزش بانوان و کمکهای بشری به افغانستان گفتوگو کرده است.
https://youtu.be/6auEsrpU3yA?si=E7mjMbbTd3DH82AO
در حالی که مقامهای آمریکایی، افغانستان را پناهگاهی تازه برای گروههای تروریستی میدانند، طالبان این ادعاها را رد کرده و خود را ضامن ثبات کشور معرفی میکند. این تقابل روایات، نگرانیها درباره آینده امنیت منطقه و تعهدات بینالمللی را بیش از پیش پررنگ کرده است.
همزمان با نزدیک شدن به نشست بعدی دوحه درباره افغانستان، جریانهای سیاسی مخالف طالبان نسبت به مشروعیتبخشی به این گروه هشدار داده و خواستار مشارکت همهجانبه بازیگران سیاسی کشور شدند.
باشندگان ولسوالی خاش ولایت بدخشان روز پنجشنبه در واکنش به تخریب مزارعشان توسط نیروهای طالبان، دست به اعتراض زدند. این رویداد با تنشهایی میان معترضان و نیروهای طالبان همراه بود.
از زمان بازگشت طالبان به قدرت در اوت ۲۰۲۱، محدودیتهای شدید علیه آموزش زنان آغاز شده است. این گروه که همواره به سیاستهای سختگیرانه و زنستیزانه خود معروف بوده، پس از تسلط دوباره بر افغانستان، دسترسی دختران و زنان به آموزش را بهشدت محدود کرده است. در تازهترین اقدام، وزارت صحتعامهی تحت کنترل طالبان۱۱ انستیتوت […]
دیدگاه بسته شده است.