نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
نشریه آمریکایی فارین پالیسی نوشت که حتی پس از توافق با طالبان که خروج نیروها نیز بخشی از آن است، سازمان جاسوسی آمریکا خواستار حفظ حضور قوی در افغانستان است. به گزارش خبرگزاری شانا به نقل شفقنا؛ با وجود تاکید طالبان بر خروج تمامی نیروهای خارجی از افغانستان «فارین پالیسی» در گزارشی اعلام کرد که […]
نشریه آمریکایی فارین پالیسی نوشت که حتی پس از توافق با طالبان که خروج نیروها نیز بخشی از آن است، سازمان جاسوسی آمریکا خواستار حفظ حضور قوی در افغانستان است.
به گزارش خبرگزاری شانا به نقل شفقنا؛ با وجود تاکید طالبان بر خروج تمامی نیروهای خارجی از افغانستان «فارین پالیسی» در گزارشی اعلام کرد که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به «سیا» در آینده نزدیک هیچ برنامهای برای خروج از افغانستان ندارد.
سازمان جاسوسی آمریکا نیروهای نیابتی زیادی را در سراسر افغانستان تحت آموزش، تجهیز و حمایت دارد.
در این گزارش با اشاره به نیروهای حفاظت از خوست آمده که این واحد متشکل از ۶ هزار و ۵۰۰ سرباز افغانستانی است که توسط سازمان سیا آموزش دیده و تجهیز و تامین شدهاند و این نیروها تقریباً به طور انحصاری در مرز افغانستان و پاکستان فعالیت میکنند.
گفتنی است که این واحد پیش از تأسیس ارتش افغانستان توسط آمریکاییها تاسیس شد و کاملاً و به طور انحصاری توسط سازمان سیا اداره میشود.
بیتوجهی اهانتآمیز به هویت افغانی باعث شکست دو دهه سیاست خارجی شد. با برخاستن آخرین هواپیماهای نظامی از میدان هوایی کابل در ساعت ۲۳:۵۹ روز ۸ شهریور ۱۴۰۰ (۳۰ اوت ۲۰۲۱،) جنگ نزدیک به بیستودو ساله آمریکا در افغانستان به پایان رسید.
ترامپ میگوید: حضور آمریکا در افغانستان «کافی» بود؛ اما ایالات متحده شانس خروجی «باشرافت و پرقدرت» را از دست داد.
حامد کرزی، رئیس جمهور پیشین افغانستان در پیامی خواستار بازگشایی مکاتب دخترانه و آغاز گفتگوهای ملی برای تضمین صلح و ثبات در کشور شد.
به گزارش شانا به نقل از شهرآرانیوز؛ به نقل از روزنامه فرامنطقهای القدس العربی، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر در جلسهای با عنوان «میانجیگری مبتکرانه» که جمعه در حاشیه همایشی در آنتالیا برگزار شد، گفت: هنوز پیشرفت چشمگیری در مذاکرات افغانستان حاصل نشده است و بعد از اعلام عقبنشینی نیروهای آمریکایی و […]
دیدگاه بسته شده است.