نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در پیوند به افشای تصمیم رییسجمهوری امریکا مبنی بر کاهش نیروهای امریکایی مستقر در افغانستان، ارگ ریاستجمهوری اعلام کرد که هرگونه کاهش این نیروها، بستگی به شرایط این کشور دارد.
به گزارش شانا به نقل از روزنامه راه مدنیت؛ صدیق صدیقی، سخنگوی ارگ ریاستجمهوری بعدازظهر امروز (شنبه ۷سرطان) در نشستی خبری افزود که مناسبات کابل -واشنگتن براساس تعهدات دوجانبه استوار است و تعداد نیروهای امریکایی، تعیینکننده این مناسبات نیست.
سخنگوی ارگ ریاستجمهوری، این اظهارات را در واکنش به گزارش تازهٔ شبکهٔ خبری «سیانان» مطرح کرد. این شبکهٔ خبری در گزارشی گفته بود که رییسجمهوری امریکا، در حال نهایی کردن تصمیم خود برای خروج نیروهای این کشور از افغانستان است.
به گفتهٔ صدیق صدیقی، تعداد نیروهای امریکایی مستقر در افغانستان، پاسخگوی ماموریت آموزشی، مشورتی و همکاری به نیروهای امنیتی افغانستان است و ماموریت حمایت قاطع در این کشور همچنان ادامه خواهد داشت.
او افزود: شمار نیروهای امریکایی در افغانستان بهطور متوسط حدود هشت هزار نفر باقی خواهد ماند و کاهش بیش از آن، بستگی به شرایط افغانستان دارد.
از سویی هم، سخنگوی ارگ ریاستجمهوری با تاکید بر پیشرفت روند صلح و تبادلهٔ زندانیان، گفت: حکومت افغانستان در راستای تامین صلح پایدار، تاکنون سه هزار و ۹۰۰زندانی طالبان را آزاد کرده است.
صدیق صدیقی همچنین تصریح کرد که حکومت افغانستان گامهای بزرگی را برای صلح برداشته است؛ اما تداوم خشونتها توسط جنگجویان طالبان نگرانکننده است و ادامهٔ این چالش، مذاکرات بینالافغانی را متاثر خواهد کرد.
این در حالی است که طی یک ماه اخیر، بر میزان خشونتها توسط طالبان در مناطق مختلف کشور افزود شده است. براساس آخرین آمار شورای امنیت ملی، طی یک هفته اخیر، بیش از ۲۰غیرنظامی توسط طالبان در سراسر کشور جان باختهاند.
دادگاه عالی روسیه تصمیم گرفته است نام طالبان را از فهرست گروههای تروریستی این کشور حذف کند. این تصمیم در جلسهای غیرعلنی و با درخواست دادستان کل روسیه اتخاذ شده است. طالبان از سال ۲۰۰۳ در لیست گروههای تروریستی روسیه قرار داشت، اما طی سالهای اخیر روابط میان طالبان و مسکو بهبود یافته است. روسیه […]
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
ذاکر نایک، واعظ مسلمان تندروی هندی، در پستی که اخیراً در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، عکسی از دیدارش با عبدالحق وثیق، رئیس استخبارات طالبان، به اشتراک گذاشت.
افراسیاب ختک، سناتور پیشین پاکستانی، با انتقاد از سیاستهای گذشته کشورش، تأکید کرد که پاکستان اکنون بهای ۴۵ سال حمایت از افراطگرایی و تروریسم را میپردازد. وی هشدار داد که این پدیدهها به ساختار قدرت و سیاست کشور گره خوردهاند و ریشهکن کردن آنها چالش بزرگی خواهد بود. افراسیاب ختک، سیاستمدار و سناتور پیشین پاکستانی، […]
دیدگاه بسته شده است.