نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پیری مایدون، سفیر اتحادیه اروپا در افغانستان میگوید که رئیس جمهور غنی و عبدالله عبدالله به یک توافق سیاسی نزدیک شدهاند.
به گزارش شانا به نقل از اسپوتنیک؛ سفیر اتحادیه اروپا تاکید میکند که رسیدن به یک توافق سیاسی میان رهبران افغانستان، برای حل چالشهای موجود در این کشور یک نیاز جدی است.
در همین حال، منابع نزدیک به عبدالله عبدالله میگویند که توافق سیاسی میان ارگ و سپیدار با مشارکت پنجاه درصدی در حکومت، نهایی شده است و تیمهای فنی دو طرف کار درباره زمان امضای آن – که ممکن روز دوشنبه باشد – را آغاز کردهاند.
اما امید میثم، سخنگوی عبدالله عبدالله میگوید که هنوز هم گفتگوها در این باره ادامه دارد.
ارگ ریاست جمهوری نیز برای رسیدن به یک توافق سیاسی خوشبین است.
دواخان مینه پال، معاون سخنگوی رئیس جمهور گفت: «پیشرفتهایی نیز صورت گرفته است و زمانی که نهایی شد، حکومت موقف و جزئیات را با مردم شریک خواهد ساخت.»
منابع میگویند که بر بنیاد این توافق سیاسی در کنار واگذاری رهبری روند صلح و شورای عالی مصالحه به عبدالله عبدالله، صلاحیت ۱۲ وزارت، انتصاب شماری از سناتوران و برخی از سفیران نیز به عبدالله سپرده شده است.
همزمان با خوشبینیها از پایان تنشها میان ارگ و سپیدار شهروندان انتظار دارند تا رهبران حکومت پس از رسیدن به توافق احتمالی برای رسیدن به صلح در کشور کار کنند.
اشرف غنی که با واگذاری کابل، به وسیله هلیکوپتر از افغانستان گریخت، در مصاحبه با شبکه خبری پیبیاس به گفتوگو درباره سقوط کابل و عوامل آن پرداخت.
او در حدود ۴۰ سال از افغانستان دور بود؛ تغییرات اجتماعی، بافتهای سیاسی و رویکرد مردم را نسبت به سیاست از راه دور دیده بود و هیچگاه آن را از نزدیک تجربه نکرده بود؛ اما با دیدی کاملاً بلندپروازانه ادعای شناخت کافی از افغانستان را داشت و بارها میگفت که هیچ حاکمی افغانستان را به اندازه من نشناخته است.
به گزارش شانا به نقل از ایرنا؛ کاخ ریاست جمهوری افغانستان روز پنجشنبه با صدور اطلاعیهای اضافه کرد اشرف غنی و عمران خان در این گفتگو نگرانی خود را از افزایش خشونتها در افغانستان اعلام و بر پایان دادن به درگیریها تاکید کردند. نخست وزیر پاکستان در این گفتگو قول داد که تمام تلاش خود […]
شماری از چهرههای سیاسی نزدیک به عبدالله عبدالله، میگویند که وجود اختلافها میان رهبران سیاسی و هوادران آقای عبدالله درباره نامزدوزیران و نیز سهم آنان در ولایتها و معاونتهای شماری از وزارتها از علت تاخیر در معرفی اعضای کابینه هستند.
دیدگاه بسته شده است.