نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ عمران خان، نخست وزیر پاکستان در صف نخست تظاهرکنندگان در اسلامآباد حضور داشت. وی گفت پیام ما به مردم کشمیر این است که تا زمانی که آزادی به دست نیامده، ما در کنار آنها خواهیم بود. منطقه کشمیر، در کنار مسابقه تسلیحات هستهای، یکی از ارکان اختلافات بنیادین […]
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ عمران خان، نخست وزیر پاکستان در صف نخست تظاهرکنندگان در اسلامآباد حضور داشت. وی گفت پیام ما به مردم کشمیر این است که تا زمانی که آزادی به دست نیامده، ما در کنار آنها خواهیم بود.
منطقه کشمیر، در کنار مسابقه تسلیحات هستهای، یکی از ارکان اختلافات بنیادین میان هند و پاکستان از زمان استقلال هند و تاسیس پاکستان بوده است. هر دو کشور بر بخشی از این منطقه حکم میرانند و همواره مدعی اعمال حاکمیت بر سراسر این سرزمین هستند.
همزمان تظاهرات مسلمانان کشمیر در سرینگر، مهمترین شهر ایالت جامو و کشمیر تحت کنترل دهلی نو به خشونت کشیده شد.
از سوی دیگر صدها نفر از شهروندان هندوستان نیز روز جمعه با برگزاری راهپیمایی در دهلی نو، پرچم پاکستان را به آتش کشیدند.
وضعیت در ایالت جامو و کشمیر هندوستان، چهار هفته پس از تصمیم دولت به لغو اختیارات ویژه این منطقه با جمعیت عمدتا مسلمان، همچنان بحرانی است. به گزارش رویترز، شامگاه پنجشنبه مردان مسلح ناشناس یک مرد ۶۲ ساله را با وجود موانع امنیتی در نزدیکی خانهاش در شهر سرینگر به قتل رساندند.
دولت هند به رهبری حزب ناسیونالیست هندوی بهاراتیا جاناتا پارتی (بیجیپی) روز پنجم ماه اوت با تغییر اصل ۳۷۰ قانون اساسی، پس از هفتاد سال، امتیازهای ویژه خودگردانی ایالت جامو و کشمیر را لغو کرد و با حضور نظامی تلاش برای تابعیت بیشتر این ایالت از حکومت مرکزی را آغاز کرد.
تا پیش از این ایالت جامو و کشمیر در روابط خارجی و برخی خدمات دولتی همچون مخابرات تابع حکومت مرکزی هند بود، ولی قانون اساسی و پرچم مستقل خودش را داشت و در قانونگذاری آزاد بود.
پاکستان اعلام کرده تمام گزینههای موجود برای اعمال فشار بر هند به منظور بازگشت از این تصمیم را روی میز دارد.
جمع زیادی از روزنامهنگاران افغانستان با واگذاری قدرت به طالبان در آگوست ۲۰۲۱ برای حفظ جان خود مجبور به ترک افغانستان و مهاجرت به پاکستان شدند. در این میان، خبرنگاران زن و دستیاران رسانهای نیز حضور دارند.
روزنامه اکسپرس تریبون نوشته است که آصف درانی، نماینده ویژه پاکستان برخلاف خواست طالبان، از انتصاب فرستاده ویژه سازمان ملل برای افغانستان در نشست دوحه حمایت میکند.
«جلیل عباس جیلانی»، وزیر خارجه دولت موقت پاکستان اظهارداشت که پاکستان خود را در نگرانیها به وضعیت حقوق بشر در افغانستان با جامعه بین المللی شریک میداند.
نشریه نزدیک به ارتش پاکستان با اشاره به تنشهای طالبان-اسلامآباد مینویسد که طالبان نباید فراموش کنند که پاکستان در تحمیل رژیم طالبان بر افغانستان نقش اساسی داشته است. این نشریه میافزاید که روابط پاکستان با طالبان در پی اتهامهای متقابل و حملههای تروریستی پیدرپی از افغانستان، بد شد است و دشمنی طالبان افغان با پاکستان […]
دیدگاه بسته شده است.