نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اعزام فضانوردان به کره ماه پروژه جدیدی است که ناسا در نظر دارد تا سال ۲۰۲۴ آن را به اجرا درآورد. اداره کل ملی هوانوردی و فضا، نهادی مستقل در دستگاه اجرایی ایالات متحده آمریکا مجری این پروژه است و از مرکز پروازهای فضایی مارشال در ایالت آلاباما نیز به عنوان پایگاه پرتاب سفینه فضایی […]
اعزام فضانوردان به کره ماه پروژه جدیدی است که ناسا در نظر دارد تا سال ۲۰۲۴ آن را به اجرا درآورد. اداره کل ملی هوانوردی و فضا، نهادی مستقل در دستگاه اجرایی ایالات متحده آمریکا مجری این پروژه است و از مرکز پروازهای فضایی مارشال در ایالت آلاباما نیز به عنوان پایگاه پرتاب سفینه فضایی این پروژه یاد شده است.
جیم برایدنستین، رئیس فعلی ناسا که چند تن از نمایندگان ایالات آلاباما وی را همراهی می کردند روز جمعه با حضور در تاسیسات مرکز فضایی این ایالت برای نخستین بار از جزئیات این پروژه سخن گفت و مرکز پروازهای فضایی مارشال را مقر اصلی پروژه ساخت و پرتاب سفینه فضایی به کره ماه اعلام کرد.
این مسئله جدا از امیدبخشی برای ایجاد فرصتهای شغلی در آلاباما و نیز بالاتر بردن اعتبار این ایالت سبب مایوس شدن مقامات ایالت تگزاس شد که خواهان میزبانی از این پروژه در منطقه خود بودند.
آقای برایدنستین با این حال تصریح کرده است که سیستم هدایت سفینه فضایی در مرحله فرود خارج از مرکز پروازهای فضایی مارشال و جایی بیرون از ایالت آلاباما در نظر گرفته شده است.
رئیس ناسا همچنین با اعلام اینکه تصمیم یاد شده به راحتی گرفته نشده به تشریح روایت تاریخی ساخت فضاپیمای آپولو در مرکز مارشال در نیم قرن گذشته پرداخت. نمایندگان ایالت تگزاس در کنگره آمریکا پیش از این تلاش کرده بودند که مرکز فضایی جانسون در هیوستون برای این پروژه انتخاب شود.
جیم برایدنستین ماه مه گذشته از این پروژه به نام برنامه «آرتمیس» یاد کرده و از کنگره خواسته بود با افزایش بودجه پیشنهادی ناسا موافقت کند تا این پروژه از روز نخست ماه اکتبر سال ۲۰۲۰ استارت بخورد.
گفته میشود بخش عمدهای از بودجه یک میلیارد و ششصد میلیون دلاری این پروژه برای توسعه تجاری سیستم فرود بشر در ماه هزینه خواهد شد.
ماموریت جدید ناسا برای فرستادن انسان به ماه تلاشی است که مستلزم صرف هزینهای معادل بیست تا سی میلیارد دلار طی یک دوره زمانی پنج ساله است. آژانس فضایی آمریکا با اجرای این پروژه در نظر دارد با کمک حمایتهای بخش خصوصی برای نخستین بار پس از پایان برنامه فضایی شاتل در سال ۲۰۱۱ به ازسرگیری ماموریت اعزام انسان به فضا از خاک آمریکا اقدام کند.
از سوی دیگر مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا ماه مارس گذشته از تلاش دولت برای سرعت بخشیدن به پروژه ناسا خبر داده و تصریح کرده بود که این پروژه در پرتو این مساعدتها قرار است چهار سال زودتر از موعد مقرر اجرایی و عملیاتی شود.
پولیس شهر اسپوکین در شرق واشنگتن، روز دوشنبه، ۱۶ عقرب، اعلام کرد که واحد کاشفی، شهروند افغانستانا که در سال ۲۰۱۹، آرزو کاشفی، همسر خود را به طرز فجیعی به قتل رسانده و جسدش را در فریزر گذاشته بود، در یکی از کشورهای اروپایی بازداشت کرده است.
به گزارش شانا به نقل از اسپوتنیک؛ ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان روز (جمعه، ۱۵ میزان) با نشر اعلامیهای به مناسبت بیستویکمین سالروز آمدن ایالات متحدۀ امریکا و متحدانش به افغانستان گفت که حکومت جدید افغانستان اجازه نخواهد داد که از خاک این کشور برضد دیگر کشورها استفاده صورت گیرد. آقای مجاهد افزوده است: «امارت اسلامی بالمقابل […]
به گزارش شانا به نقل از مهر؛ به نقل از نیویورکپست، «مایک پمپئو»، وزیر خارجه سابق آمریکا به مقامات این کشور هشدار داد که در پی خروج تحقیرآمیز آمریکا از افغانستان، این احتمال وجود دارد که آمریکا بار دیکر به شیوه حملات ۱۱ سپتامبر، هدف حمله قرار گیرد. پمپئو در گفتوگو با یک برنامه رادیویی […]
به گزارش شانا به نقل از فارس؛ وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که با هیات دولت طالبان در تاشکند، پایتخت ازبکستان، درباره مسائل اقتصادی رایزنی میکند. براساس اعلام وزارت خارجه آمریکا، «توماس وست»، نماینده آمریکا در امور افغانستان و رینا امیری، نماینده این کشور در امور زنان افغانستان با هیات دولت موقت طالبان […]
دیدگاه بسته شده است.