رئیس جمهور فرانسه: اگر با تقلب در پناهندگی مبارزه نکنیم، این حق از بین خواهد رفت

به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ آقای ماکرون هشدار داد در صورتی ‌که اقدامات لازم برای مبارزه با دور زدن فرآیند پناهندگی در پیش گرفته نشود، احتمال آن وجود دارد که «حق پناهندگی» دیگر به رسمیت شناخته نشود. رئیس جمهور فرانسه در مقر شورای اروپا در استراسبورگ بر لزوم اصلاح «کنترل جریان مهاجرت» و […]

به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ آقای ماکرون هشدار داد در صورتی ‌که اقدامات لازم برای مبارزه با دور زدن فرآیند پناهندگی در پیش گرفته نشود، احتمال آن وجود دارد که «حق پناهندگی» دیگر به رسمیت شناخته نشود.

رئیس جمهور فرانسه در مقر شورای اروپا در استراسبورگ بر لزوم اصلاح «کنترل جریان مهاجرت» و «حفاظت از حق پناهندگی» تاکید کرد و گفت: «اگر ما اجازه دهیم که حق پناهندگی تبدیل به هدفی برای دور زدن یا وسیله‌ای برای قاچاق انسانی شود، این حق از بین خواهد رفت.»

آقای ماکرون با اشاره به اینکه تعداد زیادی از درخواست‌های پناهندگی از کشورهایی می‌آید که امن هستند و به طور مشخص درخواست پناهندگی از هدف اصلی آن منحرف شده است، گفت: «دموکراسی‌‌خواهان این حق را از بین نخواهند برد؛ اما مردمی که ترسیده‌اند و تصور می‌کنند کسی از آن‌ها حفاظت نمی‌کند، به اقتدارگرایانی رای خواهند داد که این حق را به رسمیت نخواهند شمرد.»

رئیس جمهوری فرانسه حق پناهندگی را «یکی از دستاوردهای اساسی» اروپا توصیف کرد.

در سال ۲۰۱۸ نزدیک به ۱۱۰ هزار درخواست پناهندگی در فرانسه به ثبت رسیده است. این تعداد، فرانسه را در میان کشورهای سازمان همکاری و توسعه اقتصادی بعد از ترکیه (با ۱۱۶ هزار) و آلمان (با ۱۶۲ هزار) در چهارمین رتبه با بیش‌ترین میزان درخواست پناهندگی قرار داده است.

در حالی که تعداد درخواست‌های پناهندگی در آلمان رو به کاهش نهاده است، میزان درخواست‌های پناهندگی در فرانسه در سال ۲۰۱۸ برای دومین سال متوالی، ۲۰ درصد افزایش داشته است. بسیاری از درخواست‌های پناهندگی در فرانسه در سال‌های اخیر از شهروندان کشورهای آلبانی و گرجستان هستند که مقامات فرانسه معتقدند بسیاری از این درخواست‌ها ساختگی است.

امانوئل ماکرون اخیرا باب گفتگو بر سر مسائل مهاجرتی را دوباره باز کرده است و با تاکید بر لزوم «مواجه شدن» با مشکلات مهاجرتی گفته بود: «فرانسه اگر می‌خواهد به خوبی افراد را بپذیرد، نمی‌تواند پذیرای همه باشد.»

از هفته آینده قرار است در پارلمان فرانسه درباره مسائل و مشکلات مهاجرتی بحث و گفتگو شود.