نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
خام گیاهخواری شاید دارای ارزش غذایی باشد، اما سبزیهایی هم وجود دارد که پختن آنها، باعث افزایش ارزش غذاییشان میشود. این خوراکیها را خام نخورید! به گزارش readersdigest، برای پخت اکثر سبزیجات، توصیهها بر این است که آنها را بخارپز یا با چربیهایی مانند روغن کتان، روغن زیتون و … طبخ کنید. اضافه کردن چربیهای […]
خام گیاهخواری شاید دارای ارزش غذایی باشد، اما سبزیهایی هم وجود دارد که پختن آنها، باعث افزایش ارزش غذاییشان میشود.
این خوراکیها را خام نخورید!
به گزارش readersdigest، برای پخت اکثر سبزیجات، توصیهها بر این است که آنها را بخارپز یا با چربیهایی مانند روغن کتان، روغن زیتون و … طبخ کنید. اضافه کردن چربیهای سالم به این سبزیجات، جذب ویتامینها و مواد معدنی موجود در آنها را در بدن چند برابر میکند:
گوجه فرنگی (بادمجان رومی):
اگر میخواهید از خواص لیکوپن موجود در گوجه فرنگی/ بادمجان رومی که یک آنتی اکسیدان با خواص ضدالتهابی است، بهره ببرید، آن را بپزید. شما در هنگام مصرف گوجه فرنگی به صورت خام فقط ۴ درصد از لیکوپن آن را به بدن میرسانید. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی پخته به راحتی جذب بدن میشود.
زردک:
سطوح بتاکاروتن که نوعی آنتیاکسیدان بوده و در بدن تبدیل به ویتامین آ میشود، در زردک پخته شده چند برابر افزایش مییابد.
اسفناج:
حجم اسفناج با پخته شدن کاهش مییابد و شما میتوانید مقدار بیشتری از آن را بخورید. اسفناج همچنین دارای اسیدفولیک است که به تقویت سیستم عصبی کمک میکند. سطح اسید فولیک اسفناج با پختن این سبزی بیشتر حفظ میشود.
مارچوبه:
اگر میخواهید فیبر بیشتری از طریق مصرف این سبزی به بدن برسانید، آن را طبخ کنید. تقریبا مانند گوجه فرنگی/ بادمجان رومی، مارچوبه دارای دیوارههای ضخیم سلولی است که باید به وسیله گرما تجزیه شود. در این صورت تمام مواد مغذی سالم آن جذب بدن میشوند.
کدو حلوایی:
جذب آنتی اکسیدانها و بتاکاروتن موجود در کدو حلوایی با پخته شدن آن بیشتر میشود.
بروکلی:
بروکلی جزو خانواده کلم هاست و خواص آنتی اکسیدانی آن بسیار معروف است. همچنین بروکلی منبع غنی لوتئین و توکوفرول است.
این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگهای خونی بدن، خطر سرطان را کاهش میدهد. بهترین شیوه برای پخت کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است که با این شیوه خواص کاروتنوئید، لوتئین و فیتوئنهای آن تقویت میشود.
آغاز روز برای بسیاری از ما زمان دشواری است. تازه از خواب بیدار شدهایم و کمی زمان نیاز است تا سرحال بیاییم و بتوانیم روند فعالیتهای روزمره را از سر بگیریم. دشواری صبحهنگام برای مبتلایان به افسردگی بهمراتب بیشتر میشود. کسی که افسرده باشد گاهی حتی دلیلی برای بیرون آمدن از تختخواب نمیبیند و این ذهنیت کمی همهچیز را پیچیدهتر میکند. یکی از راهکارهای مؤثر و کاربردی که رواندرمانگران و محققان برای مقابله با این موضوع پیشنهاد میکنند داشتن برنامه صبحگاهی منظم است. در ادامه، خواهیم گفت که داشتن برنامه صبحگاهی چطور به مقابله با افسردگی کمک میکند. همچنین، از شرح توصیهها و راهکارهایی برای اجرای برنامه صبحگاهی خواهید خواند. همراه ما بمانید.
قسمتهایی از بدن هستند که به دلیل ژنتیک، هورمونها و آسیبهایی که نور خورشید وارد کرده، بافت و رنگشان زودتر تغییر میکند، اما راههایی برای حفظ جوانی و شادابیشان وجود دارد. قسمتهایی از بدن هستند که به دلیل ژنتیک، هورمونها و آسیبهایی که نور خورشید وارد کرده، بافت و رنگشان زودتر تغییر میکند اما راههایی […]
۱. رهایی از مضرات تلفن همراه در دل ناکجاآباد، خبری از برجهای آنتن تلفنهای همراه نیست و صادقانه بگویم این موضوع اتفاقی عالی است. دائماً به صفحه نمایشگر چشمدوختن اثر بسیار بدی روی سلامتیتان میگذارد. تحقیقات نشان میدهد استفاده بیشازحد از فناوری اضطراب فرد را افزایش میدهد و از کیفیت خواب او میکاهد. جداشدن از […]
۱. جلوگیری از رسیدن نور مصنوعی به چشمها چشمبند خواب از رسیدن نور بهویژه نور مصنوعی به چشمها جلوگیری میکند. نورهای مصنوعی در شب ساعت زیستی ما را که در تنظیم الگوهای خوابوبیداری نقش دارد مختل میکنند. قرارگرفتن در معرض نور مصنوعی ترشح ملاتونین را کاهش میدهد. ملاتونین هورمون محرک خواب است و کاهش ترشح […]
دیدگاه بسته شده است.