نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گفته یوناما، بعد از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان، خشونت بر خبرنگاران بهصورت بیسابقهای افزایش یافته است.
یوناما در اعلامیهای به مناسبت روز جهانی معافیت از مجازات جرایم علیه خبرنگاران اعلام کرده است که بعد از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان ۲۰۰ مورد خشونت و نقض حقوق بشری علیه خبرنگاران ثبت شده است.
در همین حال مرکز خبرنگاران افغانستان نیز با انتشار بیانیهای گفته است که عدالت درمورد اکثر خبرنگاران قربانیشده در افغانستان تأمین نشده است. این نهاد افزودهاست که در دو دهه گذشته ۱۲۷ خبرنگار و کارمند نهادهای رسانهای براثر جنگ و حملات کشته شدهاند.
این نهاد گفته است که براساس بررسیهای آنها بین ۲۴ اسد سال ۱۴۰۰ تا ۲۴ اسد سال جاری و تحت سلطه گروه طالبان، حداقل ۲۴۵ مورد خشونت علیه خبرنگاران و کارمندان رسانهها، شامل قتل، بازداشت، خشونت فیزیکی، تهدید و ارعاب و جراحت، رخ داده است. دست کم دو نفر از این افراد، جان خود را از دست دادهاند.
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
جمع زیادی از روزنامهنگاران افغانستان با واگذاری قدرت به طالبان در آگوست ۲۰۲۱ برای حفظ جان خود مجبور به ترک افغانستان و مهاجرت به پاکستان شدند. در این میان، خبرنگاران زن و دستیاران رسانهای نیز حضور دارند.
خشونت علیه زنان؛ موضوع داغی که امروزه گریبان گیر تمام زنان افغانستان است!
خشونت علیه زنان در رژیم فعلی چند برابر شده است و از همه بدتر اینکه خشونتهای خانوادگی نیز روبه افزایش است و البته در جریان شرایطی که زنان در برابر خشونت دست به اعتراض زدند، رژیم طالبان تا حد توان تلاش کرد بالهای زنان را قطع کند.
گروه طالبان همچون سایر گزارشهای نهادهای بینالمللی درباره وضعیت افغانستان تحتکنترل این گروه، گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز مبنی بر خطرناک بودن افغانستان برای خبرنگاران را رد.
دیدگاه بسته شده است.