نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رهبر حزب عوامی ملی پاکستان با تاکید بر اینکه جنگ در منطقه پاکستان را نیز متاثر میکند از اسلامآباد خواست تا انتقام مسئله کشمیر را از مردم افغانستان نگیرد. به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از شفقنا افغانستان؛ «افراسیاب ختک» رهبر حزب عوامی ملی پاکستان و عضو سنای این کشور از دولت پاکستان خواست تا […]
رهبر حزب عوامی ملی پاکستان با تاکید بر اینکه جنگ در منطقه پاکستان را نیز متاثر میکند از اسلامآباد خواست تا انتقام مسئله کشمیر را از مردم افغانستان نگیرد.
به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از شفقنا افغانستان؛ «افراسیاب ختک» رهبر حزب عوامی ملی پاکستان و عضو سنای این کشور از دولت پاکستان خواست تا در رابطه با تنشهای اخیر کشمیر با هند محتاط باشد و انتقام آن را از افغانستانیها نگیرد.
این سیاستمدار برجسته پشتون گفت: پاکستان باید افغانستانیها را مانند برادران و خواهران خود ببیند، نه دشمنانی که انتقام کشمیر را از آنها بگیرد.
وی افزود که سیاستمداران افغانستان از همکاری با آمریکا در روند صلح افغانستان خواستار بهرهبرداری سیاسی و اقتصادی هستند و این موضوع را درک نمیکنند که جنگ در منطقه در نهایت به پاکستان نیز آسیب خواهد رساند.
به گزارش «افغانستان تایمز»، ختک ادامه داد: آمریکا امروز در منطقه حضور دارد اما فردا نخواهد بود اما افغانستان برای همیشه همسایه پاکستان باقی خواهد ماند.
این در حالی است که اخیراً «شهباز شریف» رهبر جریان اپوزیسیون پارلمان پاکستان گفته بود: این چگونه انصاف است که افغانها از صلح لذت برده و آن را جشن میگیرند اما در خونریزی در کشمیر ادامه دارد؟
به گفته شهباز شریف برقراری صلح در افغانستان برای پاکستان حائز اهمیت است اما نه تا زمانی که خونریزیها در کشمیر ادامه داشته باشند و زنان و کودکان کشته شوند.
وی تاکید کرد: این امکان ندارد که کشمیر در آتش بسوزد، زنان، کودکان کشته شوند و ما تعهد تامین صلح در افغانستان را بدهیم؛ این کار شدنی نیست و این گونه نخواهد شد.
یکی از پرسشهای مهم در نوسازی و توسعه کشورها این است که «چرا برخی کشورها توسعه مییابند و برخی نه؟» و گاهی حتی اگر بهزور هم کمی به جلو برده شوند، باز بهراحتی به عقب بازمیگردند؟ چه چیزی است که تفاوت کشورها را رقم میزند؟ چه چیزی است که کشوری را میکند «ژاپن» یا «آلمان» […]
جمع زیادی از روزنامهنگاران افغانستان با واگذاری قدرت به طالبان در آگوست ۲۰۲۱ برای حفظ جان خود مجبور به ترک افغانستان و مهاجرت به پاکستان شدند. در این میان، خبرنگاران زن و دستیاران رسانهای نیز حضور دارند.
زمانی که قدرتی بزرگ، وارد حوزۀ نفوذ سنتیِ قدرتی متوسط میشود، یک شیوۀ رویارویی برای طرفِ ضعیفتر آن است که از درگیری مستقیم با قدرت نیرومندتر پرهیز کرده و هزینۀ حضورش را زیاد کند. وضعیتی که به مداخلهگرِ خارجی، ضربه زده و هزینه تحمیل کند؛ وضعیتی مبهم و خاکستری!
رهبر جبهه مقاومت ملی روز یکشنبه گفت که در سهسال اخیر برآیند هر نوع تعامل با طالبان، ظلم بیشتر این گروه بر مردم افغانستان بوده است. احمد مسعود در یک نشست مجازی گفت که با «گذشت هر روز اتحاد ما بیشتر و عمر طالب کوتاهتر میشود. از آغاز امسال تلاشهای زیادی برای انسجام و اتحاد […]
دیدگاه بسته شده است.