نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بیش از ۲ هزار خانواده پناهجوی افغانستانی در بیش از ۱۲ شهر کشور سوئدن بر علیه حکم اخراج و به دست آوردن اقامت دست به تظاهرات زدند.
بیش از ۲ هزار خانواده پناهجوی افغانستانی در بیش از ۱۲ شهر کشور سوئدن در مخالفت با حکم اخراج و لغو آن، دست به تظاهرات زدند. این تظاهرات در یک روز و در یک ساعت در برخی مناطق با یکی دوساعت اختلاف در روز بیستم نوامبر مصادف با روز جهانی کودک برگزار شد.
روز اول جنوری ۲۰۲۰ قرارداد کنوانسیون حقوق کودک، رسماً در سوئدن اعمال خواهدد شد. پیش از این فقط با عنوان یک قرار داد بود؛ اما پس از این تاریخ به عنوان قانون رسمی این کشور به رسمیت شناخته خواهد شد.
خانوادههای معترض خواستار حقوق کودکانشان هستند؛ کودکانی که رویای کودکیشان توأم با نگرانیها شده است. آنان میگویند که فرستادن کودکان به افغانستان که یکی از خطرناکترین کشورها برای کودکان و زنان شناخته شده است بر خلاف حقوق کودکان است.
بر اساس تفاهم حکومت افغانستان با کشورهای اروپایی، آنان میتوانند مبتنی بر آن، شهروندان افغانستان را به کشورشان (افغانستان) بازگردانند؛ اما دولتمردان کشورهایی مانند سومالی و سوریه خواستار عدم فرستادن پناهندگان خود، به کشورهایشان هستند.
گفتنی است که شهروندان این دو کشور با سهولت بیشتر میتوانند درخواست اقامت کنند؛ اما شهروندان افغانستان با مشکلات و دشواریهای بسیاری روبرو هستند.
«خلیلالرحمان حقانی» سرپرست وزارت مهاجرین و عودتکنندگان طالبان در دیدار با «حسن کاظمی قمی» سفیر و نماینده ویژه ایران در کابل گفته است که طالبان نیز تصمیم دارند تا مهاجران را به کشورشان بازگردانند، اما باید یک مکانیسم مشترک ایجاد شود تا روند بازگشت با عزت انجام شود. وزارت مهاجرین و عودتکنندگان طالبان از دیدار […]
به گفته مقامات آلمان، افسر ۲۹ ساله پلیس این کشور که در حمله مهاجم افغانستانی زخمی شده بود، جان داده است.
فرمانده مرزبانی خراسان رضوی ایران از اخراج بیش از ۶۰ هزار تن از اتباع افغانستان در یک ماهه گذشته توسط مرزبانان این حوزه مرزی خبر داد.
آمار نشان میدهد که در هر یکصد هزار تولد، ۶۹۹ مادر و کودک در افغانستان فوت میکنند. این وضعیت ناشی از چهار دهه درگیری، کمبود سرمایهگذاری در ساختار بهداشت و کمشدن کمکهای امدادکنندگان به کشور است.
دیدگاه بسته شده است.