نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از اسپوتنیک؛ جنرال اسکات میلر، فرمانده کُل نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان در واکنش به فهرست منتشره از سوی طالبان که در آن آمریکا را به نقض موافقتنامه صلح متهم کرده است میگوید که نیروهای آمریکایی به پشتیبانی از نیروهای امنیتی افغانستان ادامه خواهند داد. گروه طالبان با تهیه […]
به گزارش شانا به نقل از اسپوتنیک؛ جنرال اسکات میلر، فرمانده کُل نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان در واکنش به فهرست منتشره از سوی طالبان که در آن آمریکا را به نقض موافقتنامه صلح متهم کرده است میگوید که نیروهای آمریکایی به پشتیبانی از نیروهای امنیتی افغانستان ادامه خواهند داد.
گروه طالبان با تهیه فهرستی از حملههای تازه نیروهای آمریکایی بر این گروه، آمریکا را به نقض موافقتنامه صلح با خودشان متهم کرده است.
این نخستینبار است که طالبان چنین انتقادی را رسانهای میکند؛ رویدادی که پرسشها را درباره چگونگی توافق صلح این گروه با آمریکا که عملی شدن آن از آغاز با مشکل روبرو شده است، بیشتر میکند.
براساس فهرست منتشرشده پس از توافق صلح میان واشنگتن و طالبان؛ نیروهای آمریکایی ۵۰ بار در ۱۹ ولایت بر افراد این گروه حمله کردهاند.
این فهرست نشان میدهد که از ششم مارچ تا دهم اپریل سال جاری، طالبان در ۱۹ ولایت، ۵۰ بار آماج حمله نیروهای خارجی قرار گرفتهاند و به باور طالبان، از این میان ۳۳ حمله با هواپیماهای بیسرنشین و یا هواپیماهای جنگی انجام شده است.
بربنیاد آنچه که در این فهرست آمده است، در این مدت، ولایت زابل ۱۲ بار، میدان وردک پنج بار، قندهار و کندز هرکدام چهار بار، هلمند، کاپیسا، لغمان و بدخشان هرکدام سهبار و ولایتهای فراه و ارزگان هرکدام دوبار شاهد حمله نیروهای خارجی به مواضع طالبان بودهاند.
در ولایتهای پکتیکا، پکتیا، غزنی، لوگر، بادغیس، جوزجان، بغلان، تخار و ننگرهار هم یک حمله انجام شدهاند.
در عین حال دگروال سنی لیگت، سخنگوی نیروهای آمریکایی تأکید میکند که آنان به روند صلح تعهد دارند؛ اما همزمان طبق توافقنامه صلح، به پشتیبانی از نیروهای امنیتی افغانستان نیز میپردازند.
دادگاه عالی روسیه تصمیم گرفته است نام طالبان را از فهرست گروههای تروریستی این کشور حذف کند. این تصمیم در جلسهای غیرعلنی و با درخواست دادستان کل روسیه اتخاذ شده است. طالبان از سال ۲۰۰۳ در لیست گروههای تروریستی روسیه قرار داشت، اما طی سالهای اخیر روابط میان طالبان و مسکو بهبود یافته است. روسیه […]
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
ذاکر نایک، واعظ مسلمان تندروی هندی، در پستی که اخیراً در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، عکسی از دیدارش با عبدالحق وثیق، رئیس استخبارات طالبان، به اشتراک گذاشت.
افراسیاب ختک، سناتور پیشین پاکستانی، با انتقاد از سیاستهای گذشته کشورش، تأکید کرد که پاکستان اکنون بهای ۴۵ سال حمایت از افراطگرایی و تروریسم را میپردازد. وی هشدار داد که این پدیدهها به ساختار قدرت و سیاست کشور گره خوردهاند و ریشهکن کردن آنها چالش بزرگی خواهد بود. افراسیاب ختک، سیاستمدار و سناتور پیشین پاکستانی، […]
دیدگاه بسته شده است.