نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از اسپوتنیک؛ جنرال اسکات میلر، فرمانده کُل نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان در واکنش به فهرست منتشره از سوی طالبان که در آن آمریکا را به نقض موافقتنامه صلح متهم کرده است میگوید که نیروهای آمریکایی به پشتیبانی از نیروهای امنیتی افغانستان ادامه خواهند داد. گروه طالبان با تهیه […]
به گزارش شانا به نقل از اسپوتنیک؛ جنرال اسکات میلر، فرمانده کُل نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان در واکنش به فهرست منتشره از سوی طالبان که در آن آمریکا را به نقض موافقتنامه صلح متهم کرده است میگوید که نیروهای آمریکایی به پشتیبانی از نیروهای امنیتی افغانستان ادامه خواهند داد.
گروه طالبان با تهیه فهرستی از حملههای تازه نیروهای آمریکایی بر این گروه، آمریکا را به نقض موافقتنامه صلح با خودشان متهم کرده است.
این نخستینبار است که طالبان چنین انتقادی را رسانهای میکند؛ رویدادی که پرسشها را درباره چگونگی توافق صلح این گروه با آمریکا که عملی شدن آن از آغاز با مشکل روبرو شده است، بیشتر میکند.
براساس فهرست منتشرشده پس از توافق صلح میان واشنگتن و طالبان؛ نیروهای آمریکایی ۵۰ بار در ۱۹ ولایت بر افراد این گروه حمله کردهاند.
این فهرست نشان میدهد که از ششم مارچ تا دهم اپریل سال جاری، طالبان در ۱۹ ولایت، ۵۰ بار آماج حمله نیروهای خارجی قرار گرفتهاند و به باور طالبان، از این میان ۳۳ حمله با هواپیماهای بیسرنشین و یا هواپیماهای جنگی انجام شده است.
بربنیاد آنچه که در این فهرست آمده است، در این مدت، ولایت زابل ۱۲ بار، میدان وردک پنج بار، قندهار و کندز هرکدام چهار بار، هلمند، کاپیسا، لغمان و بدخشان هرکدام سهبار و ولایتهای فراه و ارزگان هرکدام دوبار شاهد حمله نیروهای خارجی به مواضع طالبان بودهاند.
در ولایتهای پکتیکا، پکتیا، غزنی، لوگر، بادغیس، جوزجان، بغلان، تخار و ننگرهار هم یک حمله انجام شدهاند.
در عین حال دگروال سنی لیگت، سخنگوی نیروهای آمریکایی تأکید میکند که آنان به روند صلح تعهد دارند؛ اما همزمان طبق توافقنامه صلح، به پشتیبانی از نیروهای امنیتی افغانستان نیز میپردازند.
در حالی که مقامهای آمریکایی، افغانستان را پناهگاهی تازه برای گروههای تروریستی میدانند، طالبان این ادعاها را رد کرده و خود را ضامن ثبات کشور معرفی میکند. این تقابل روایات، نگرانیها درباره آینده امنیت منطقه و تعهدات بینالمللی را بیش از پیش پررنگ کرده است.
همزمان با نزدیک شدن به نشست بعدی دوحه درباره افغانستان، جریانهای سیاسی مخالف طالبان نسبت به مشروعیتبخشی به این گروه هشدار داده و خواستار مشارکت همهجانبه بازیگران سیاسی کشور شدند.
باشندگان ولسوالی خاش ولایت بدخشان روز پنجشنبه در واکنش به تخریب مزارعشان توسط نیروهای طالبان، دست به اعتراض زدند. این رویداد با تنشهایی میان معترضان و نیروهای طالبان همراه بود.
دادگاه عالی روسیه تصمیم گرفته است نام طالبان را از فهرست گروههای تروریستی این کشور حذف کند. این تصمیم در جلسهای غیرعلنی و با درخواست دادستان کل روسیه اتخاذ شده است. طالبان از سال ۲۰۰۳ در لیست گروههای تروریستی روسیه قرار داشت، اما طی سالهای اخیر روابط میان طالبان و مسکو بهبود یافته است. روسیه […]
دیدگاه بسته شده است.